Tips & Tricks: gouden raad van onze lesgevers

Wil je een praktische oplossing ontdekken? Of die ene gouden tip te weten komen? In deze 1-minuut-video's onthullen onze lesgevers handige tips & tricks rond allerlei thema's, die jou het leven makkelijker maken. In de keuken en ook daarbuiten!

 

Hoe rosbief rosé garen met vleesthermometer?

Niks zo erg als een lekker, sappig stukje rosbief dat uitgedroogd op tafel komt. Maar hoe krijg je je rosbief heerlijk rosé?

Zelf mayonaise maken in enkele seconden

Is mayonaise ook jouw favoriete sausje? Lesgeefster Tine toont hoe je zelf verse mayonaise maakt in een handomdraai.

Hoe vouw je een papillot?

Een papillot, dat is de zomer op je bord! Lesgeefster Tine toont hoe je de perfecte papillot vouwt.

Tofu op 3 manieren

Experimenteer eens met vleesvervangers! Wat dacht je van tofu? Eén van de bekendste vleesvervangers uit de Aziatische keuken.

Vegan bechamelsaus

Een saus die eruitziet en smaakt zoals bechamel en toch vegan is? Da's makkelijk! Volg de quicktip van onze lesgeefster.

Hoe chocolade smelten

Gesmolten chocolade nodig voor je favoriete recept? Laat die nooit meer aanbranden dankzij een eenvoudig en handig trucje van onze lesgeefster.

Vegan nicecream

Onverwacht bezoek of gewoon instant zin in een ijsje? Met elk soort diepvriesfruit maak je in 1-2-3 heerlijk fris vegan fruitijs met sojayoghurt!

Gepofte groenten

Wortel, ui, biet, look, paprika … Leg ze gewoon in hun schil in de oven, 1,5 uur wachten en voilà … heerlijke gepofte groenten voor heel de week!

Zelf passata maken

Dankzij het goede weer was de tomatenkweek deze zomer niet te stoppen! Maar wat vang je aan met overrijpe tomaten? Simpel: een heerlijk, zonnige passata maken natuurlijk!

Binnenkort meer.

Binnenkort meer.

Binnenkort meer.

Binnenkort meer.

Binnenkort meer.