Boost het welzijn van je medewerkers

Ontdek onze inspirerende webinars

Je medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van jouw bedrijf. Gelukkige en gezonde medewerkers werken met meer motivatie, energie en plezier. En dat straalt af op je hele organisatie.

Wil je jouw waardering tonen voor hun inzet en tegelijk een steentje bijdragen aan hun welzijn? Doe hen een LifeTalks webinar cadeau.

Je kan er uiteraard ook voor kiezen om de LifeTalks tickets te gebruiken als promotionele actie of cadeau voor klanten en andere relaties.

Wat zijn LifeTalks webinars?

In onze LifeTalks webinars kijken je medewerkers gewoon van thuis, live naar inspirerende sprekers die vertellen over herkenbare onderwerpen.

De sprekers delen hun expertise of leggen uit hoe ze zelf uitdagingen hebben aangepakt. Een leuke manier om bij te leren over thema’s zoals mentaal welzijn, sporten, gezonde voeding, maar ook opvoeden of bewust leven.

Praktisch

± 75 minuten/webinar

€ 5,79 excl. BTW

Live via youTube

Tweetalig aanbod van boeiende sprekers met ervaring en expertise

Herkenbare verhalen

Praktische tips & tricks

Waarom kiezen voor LifeTalks?

SPREKERS MET
KNOWHOW
EN EXPERTISE

We selecteerden onze sprekers zorgvuldig en op basis van hun sprekerskwaliteiten, expertise en affiniteit met het thema.

FISCAAL
AFTREKBAAR

De LifeTalks webinars zijn als cadeau voor je medewerkers of relatiegeschenk (klanten, leveranciers …) fiscaal aftrekbaar.

GEÏNTEGREERD
WELZIJNSBELEID

Onze thema’s situeren zich in sociaal, fysiek en psychologisch welzijn. Drie gebieden die essentieel zijn voor een geslaagd welzijnsbeleid.

Hoe je eigen LifeTalks aanbod samenstellen?

Vraag naar de mogelijkheid
om gepersonaliseerde voucher-kaarten
te ontvangen.

Laat je medewerkers kiezen uit alle LifeTalks thema’s of je stelt zelf een aanbod op maat samen met webinars die het best aansluiten bij jouw organisatie.
Naast de LifeTalks hebben we nog een ruimer aanbod digitale webinars. Ook deze webinars (excl. de tastings) kan je in je aanbod plaatsen.

Je kiest het gewenste aantal tickets. Een ticket kost € 5,79 excl. BTW. Je ontvangt minimum 10% gratis tickets vanaf aankoop van 50 tickets.

Bestel je 200 tickets of meer? Dan mag je ook rekenen op een offerte op maat.

Na betaling ontvang je een gepersonaliseerde promocode. Je medewerkers reserveren met die code via onze website colruytgroupacademy.be/nl/lifetalks.

In samenwerking met onze partners

Overtuigd? Bestel hier je tickets

Ontvang bovenop gewenste aantal tickets 10% extra gratis tickets bij een bestelling tussen 50 en 199 tickets.
Ontvang bovenop gewenste aantal tickets 12% extra gratis tickets bij een bestelling tussen 200 en 499 tickets.
Ontvang bovenop gewenste aantal tickets 15% extra gratis tickets bij een bestelling van meer dan 500 tickets.
Bij elk ingevuld formulier met aanvraag voor minimum 200 tickets contacteren wij de contactpersoon voor een offerte op maat.

(*) Je ontvangt 1 code. Deze code kan meerdere keren gebruikt worden, maar maximaal het aantal keer volgens het aantal aangekochte tickets uit stap 2. De code is (slechts) geldig op de door jou geselecteerde thema's. De code is 1 jaar geldig.
(**) Je ontvangt een xls-bestand met daarin het aantal codes volgens het aantal aangekochte tickets uit stap 2 aangekochte code's. Elke code kan slechts 1 keer gebruikt worden. De codes zijn (slechts) geldig op de door jou geselecteerde thema's. De codes zijn 1 jaar geldig.

Vul je gegevens in

Bedrijfsgegevens