Ben jij de geknipte lesgever of animator waar we naar op zoek zijn?

Wie zijn wij?

Colruyt Group Academy biedt inspirerende workshops aan voor jong en oud. Ons aanbod bestaat uit een hele reeks verrassende kookworkshops, degustaties, knutselateliers en lezingen. Ook groepen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor een inspirerende activiteit.

Daarnaast organiseren we ook verjaardagsfeestjes voor kids vanaf de 3e kleuterklas. 

Ook digitale sessies maken deel uit van ons aanbod. Deelnemers kunnen van thuis uit een webinar of digitale demo cooking volgen. Gekende en minder gekende sprekers en experts verschijnen op ons digitale podium om actuele thema’s op een laagdrempelige manier tot in de huiskamer te brengen.

  • Ben je student, werk je freelance of ben je op zoek naar een interim job?
  • Heb je een paar uur per week tijd?
  • Ben je enthousiast en straal je dit uit?
  • Ben je gevoelig voor de noden en wensen van anderen en ga je hierop in?
  • In welke rol herken je jezelf? Lesgever of Animator?
  • Of ben je eerder het type die modereert of coördineert?

Stel je kandidaat via het formulier onderaan!

Naar welke profielen zijn we op zoek?

Word lesgever

Trekt het je aan om, met volle energie en goesting, jouw kennis en ervaring binnen onze bestaande thema’s te delen met een groep deelnemers van diverse leeftijden, interesses en motivatie, op een enthousiaste, motiverende en verbindende manier?

Kan je een groep van 6 à 20 mensen een drietal uur boeien? Hangt iedereen aan je lippen als je iets vertelt? Ben je in staat om gedurende drie uur die sfeer te creëren zodat bijna iedereen van de deelnemers snel terug intekent op één van onze workshops?

Stel je kandidaat. We willen jou graag beter leren kennen.

Word animator

Trekt het je aan om, met volle energie en goesting, een groep van max. 12 kinderen, of kinderen samen met hun ouders, te entertainen en ze tegelijk iets aan te leren op een inspirerende en motiverende manier tijdens een verjaardagsfeestje, een knutsel en/of grimemoment? 

Heb je het talent om ELK kind vertrouwen te geven, te laten groeien en openbloeien?  Kan je indien nodig, kordaat optreden om de orde te bewaren en de veiligheid in de gaten te houden. Ben je in staat om gedurende drie uur creatief uit de hoek te komen en sfeer te creëren zodat bijna iedereen van de deelnemers snel terug intekent op één van onze workshops?

Word moderator

Heb je het talent alles in goede banen te leiden tijdens een digitale workshop? Ben je stress ongevoelig of blijft de stress onder de radar?

Ben je spontaan, sociaal, kan je vlot improviseren en ben je vlot ter taal? Entertain je graag mensen? Ben je hands-on, kan je zelfstandig werken en kan je vlot oplossingen bedenken?

Word freelance coördinator

Trekt het je aan om onze activiteiten in goede banen te leiden? Voel je je steeds eindverantwoordelijke? Zie je in één oogopslag wat er schort? Zet je altijd de puntjes op de i? Ga je altijd voor de volle 100%? Ben je onzichtbaar als alles goed loopt, koelbloedig en onmisbaar als alles in het honderd loopt? Ben je een foutenspeurneus en een probleemoplosser? Ben je extravert? Durf je mensen aan te spreken en aan te sturen?

Interesse? Stel je hier kandidaat!

Enkel in te vullen wanneer je lesgever wenst te worden. Meerdere opties mogelijk
Meerdere locaties mogelijk
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om ze op te laden.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om ze op te laden.