Ontdek hier heerlijke recepten, doe-tips voor het hele gezin, verrassende video's, tips & tricks en laat je op elk moment verrassen!

Nina Mouton over zelfzorg

Verhalen

Hoe kan je leren om elke dag aan zelfzorg te doen? Het gaat over zelfkennis en een gewoonte maken van stilstaan bij jezelf. Nina Mouton gaf praktische tips in LifeTalks. Lees meer.

Doorblader het nieuwe babymagazine

Verhalen

Boeiende reportages en getuigenissen over onze workshops zwangerschapsyoga, babymassage en draagdoeken, plus handige tips over babyvoeding en alles over het Startbedrag. Veel leesplezier!

Wat zet je op je geboortelijst?

Verhalen

Omdat er heel wat op je afkomt tijdens je zwangerschap, heeft MyFamily al eens nagedacht voor jou over de geboortelijst. Wees gerust, we delen graag deze 5 tips met jou.

Ontdek de zomereditie van Stay Inspired

Verhalen

Met boeiende reportages, een tal van zomerse en evenwichtige recepten en een heleboel tips voor een betere nachtrust.

Gezonde BBQ recepten

Recept

Met vis op de barbecue maak je gegarandeerd ook heel wat mensen blij. Ook een veggiebarbecue is een goed idee. En dat is meer dan gewoon groenten grillen. En tot slot: zalig zoet of heerlijk hartig, van welke afsluiter ben jij fan?

Recepten voor een geslaagde picknick

Recept

Twee picknick-recepten voor wraps die je makkelijk kan meenemen. We zorgen ook nog voor een lekker fris drankje én een dessertje dat niet mag ontbreken in je picknickmand. Leg je picknickdeken maar al klaar!

Tips en tricks voor de ‘perfect serve’ gin-tonic

Tip & Trick

Het samenstellen van de perfecte gin-tonic is een kunst op zich. In dit blogartikel delen we tips en trics voor het maken van de ultieme gin-tonic, die je smaakpapillen laat tintelen!

Tijd voor tapas!

Recept

Tapas zijn een toffe manier om te genieten van veel verschillende smaken in één maaltijd. Met deze recepten tover je een lekkere tapasplank op tafel!

7 tips om gezond te eten

Tip & Trick

Goede eetgewoonten ontwikkelen zonder culinaire pleziertjes op te geven? Ontdek hier enkele tips om gemakkelijk een gezonde twist aan je leven te geven.

Sandra Bekkari over gezond eten en genieten van je leven

Verhalen

Sandra Bekkari bundelde al haar kennis en ervaring om jou op weg te helpen naar een gezonder eetpatroon.

Duurzamer leven

Tip & Trick

Milieubewuster leven, zonder dat het veel moeite kost? Krijg praktische tips rond voeding, mobiliteit en duurzaam wonen in onze workshops en lezingen.

Opvoeden tot zelfvertrouwen met Steven Gielis

Verhalen

Piekert je kind? Of merk je soms onzekerheid op? Opvoedingsexpert Steven Gielis gaf in LifeTalks praktische tips voor meer zelfvertrouwen.