Beleef, ontdek, leef duurzamer

Als deel van Colruyt Group zit duurzaamheid sterk verweven in het DNA van Colruyt Group Academy. Wil je bewuster leven en genieten? Dan krijg je ook in onze workshops, lezingen en webinars inspiratie en concrete tips. Tegelijk zetten we in onze Academy’s zelf onze schouders onder verschillende duurzame initiatieven. Zo maken jij en wij samen het verschil. Stap voor stap.

Op welke duurzame thema’s zetten wij in?

Bij Colruyt Group maken we het makkelijker voor jou om duurzame keuzes te maken. Aan de hand van 4 thema’s dragen we samen, stap voor stap bij aan een duurzamere wereld

Gezondheid

Workshops en initiatieven die bijdragen aan een evenwichtige, gezonde levensstijl, krijgen dit gezondheidsicoon.

Lees meer over gezondheid >

Samenleving

Het samenlevingsicoon staat voor onze workshops en projecten die een veilige, respectvolle en leefbare omgeving ondersteunen.

Lees meer over samenleving >

Dierenwelzijn

Met dit icoon duiden we acties aan die erop gericht zijn om dieren een betere levenskwaliteit te geven.

Lees meer over dierenwelzijn >

Milieu

Met het milieu-icoon zie je in één oogopslag welke workshops jouw milieu-impact stapsgewijs verbeteren, en hoe wij onze activiteiten verduurzamen.

Lees meer over milieu >

Hapklare duurzame inspiratie

Ook op onze blog inspireren we je regelmatig met verhalen, evenwichtige recepten, doe-tips, verrassende video's en tips & tricks voor een duurzame levensstijl. Denk aan koken met seizoensgroenten, vegan inspiratie, DIY natuurlijke verzorgingsproducten en veel meer.