Inspirerende activiteiten voor je team

Klaar om het kantoor even achter te laten en plezier te maken met je collega’s? Op zoek naar een activiteit die je team hechter maakt? Onze workshops en lezingen zijn de uitgelezen teambuilding als het eens iets anders mag zijn dan paintball. 😉

Wat kan je verwachten van onze teamactiviteiten?

Een workshop of lezing die jouw team inspireert? Daar tekenen wij voor! Of je nu een activiteit zoekt voor een klein of groot bedrijf, we bekijken graag welke formule het meest geschikt is voor je teammoment.

Klik hieronder op een thema van jouw voorkeur en vraag je offerte aan.

Op weekdagen kan je bij ons zowel overdag als ’s avonds terecht (9 - 22 u.). En ook op zaterdag kan je een teamactiviteit organiseren in onze Academies (9 - 17 u.)

Onze Academies zijn verspreid over heel België. Je kan een teamactiviteit dus laten doorgaan waar en wanneer het je best past. Overal krijg je een warm onthaal in een huiselijke sfeer.

Zaal huren bij je activiteit?

Voor je teambuilding eerst samen vergaderen? Of een vorming volgen? Dan kan je ook een zaal huren. Catering boek je makkelijk bij.

Wat kan je doen met je team?

Dit vinden anderen er van:

"We vergaderden eerst in een ruime zaal met veel licht en uitgerust met alle faciliteiten. Nadien deed het deugd om zelf de handen uit de mouwen te steken en samen met de collega’s lunch klaar te maken.”

Tine
Marketing Manager bij Poco Loco

“Met het team volgden we al verschillende workshops. Er is een ruim aanbod van interessante activiteiten die perfect passen in het kader van een korte en krachtige teambuilding.”

Saskia
Key Account Manager bij
Coca-Cola European Partners

“Hoe fijn was het om eens in een andere omgeving te vergaderen en daarna de riemen af te gooien in een workshop.

Alexandra
Trade Marketing Manager bij Essity

Met welke activiteit inspireer jij je team?