Sodabroodkrans met Camembert

Recept

Tover een artisanale broodkrans met camembert op tafel. Wedden dat er geen kruimel overblijft?

De kookstijl van Pascale Naessens

Recept

Pascale toont je hoe groenten de ster in jouw keuken zijn. Ontdek haar recept voor een smaakvolle quiche van zoete aardappel en gebakken champignons, boordevol smaak.

Recepten voor een geslaagde picknick

Recept

Twee picknick-recepten voor wraps die je makkelijk kan meenemen. We zorgen ook nog voor een lekker fris drankje én een dessertje dat niet mag ontbreken in je picknickmand. Leg je picknickdeken maar al klaar!

Verras met Valentijn hartjes voor het ontbijt

Recept

Valentijn komt eraan! Verras jij jouw geliefde ook met een hartverwarmend ontbijt? Laat je alvast inspireren door dit heerlijk, snelle en ook nog eens gezond gerechtje.

Comfortfood met een gezonde twist

Recept

Van hartige pannenkoeken tot enchilladas met een twist, deze recepten laten zien dat gezond eten en comfort perfect hand in hand kunnen gaan.

Mini-ijspannenkoekjes

Recept

Neem jouw pannenkoeken eens anders aan met deze mini-ijspannenkoekjes. Gevuld met heerlijk roomijs is het het perfecte hapklare traktatie voor groot en klein!

9 tips voor heerlijke homemade pizza

Recept

Homemade pizza's: leuk om alleen te makenof nog leuker om het hele gezin erbij te betrekken. Met deze 9 tips and tricks haal je ook nog eens beste uit je pizza.

Chicken flavoured popcorn

Recept

Popcorn! De favoriete snack tijdens een filmavond, snel en gemakkelijk als aperitiefhapje of gewoon heerlijk als tussendoortje… Pak eens uit met deze leuke en verrassende nieuwe smaak: popcorn met kippensmaak. Gesmaakt door groot en klein!

Caribbean sunset mocktail

Recept

Op zomerse dagen zorgt deze mocktail voor instant verkoeling. De ‘sunset orange’ kleur en Maraschinokers geven je een Caribisch vakantiegevoel. Ideaal voor bij de BBQ!

Sprankelende cava-cocktails om op de feestdagen te proosten

Recept

Geef je feestdagen wat extra glans met een heerlijke cocktail. Onze lesgeefster Emmy legt je uit hoe je met bubbels 2 verrassend lekkere cocktails maakt. Geweldig voor de kerstfeestjes en natuurlijk ook om het nieuwe jaar in te luiden!

Tover de luchtigste dips, soepen en spreads op tafel

Recept

Zelfbereide dips en spreads op tafel toveren voor het aperitief? Ontdek hier hoe je dat doet.

Zelf brood bakken

Recept

Het resultaat: altijd een heerlijk, luchtig en vers brood, waar je fier op mag zijn dat je het zélf gemaakt hebt.