Sprankelende cava-cocktails om op de feestdagen te proosten

Recept

Geef je feestdagen wat extra glans met een heerlijke cocktail. Onze lesgeefster Emmy legt je uit hoe je met bubbels 2 verrassend lekkere cocktails maakt. Geweldig voor de kerstfeestjes en natuurlijk ook om het nieuwe jaar in te luiden!

Tover de luchtigste dips, soepen en spreads op tafel

Recept

Zelfbereide dips en spreads op tafel toveren voor het aperitief? Ontdek hier hoe je dat doet.

Zelf brood bakken

Recept

Het resultaat: altijd een heerlijk, luchtig en vers brood, waar je fier op mag zijn dat je het zélf gemaakt hebt.

Plantaardige avocado en tomaten dip

Recept

Op zoek naar een plantaardige dip voor je feest of voor elke dag van de week? Deze romige dip is niet alleen gemakkelijk te bereiden, hij smaak bovendien heerlijk. Let's dip!

Detoxen met soep

Recept

Deze soepen bevatten bepaalde ingrediënten die een versterkend en ontgiftend effect op je lichaam. Snel en makkelijk klaar te maken, en bovendien vol seizoensgroenten.

De gezonde magie van de tajine

Recept

Koken met de tajine is gezond. Ontdek tientallen recepten bij Colruyt Laagste Prijzen, Bio-Planet en Spar Colruyt Group. Smakelijk!

Seizoensgroenten en fruit

Seizoensgroenten

Recept

Eten volgens de seizoenen heeft heel wat voordelen. Groenten en fruit van het seizoen hebben meer smaak en vitamines, brengen variatie in je menu, zijn vaak duurzamer en hebben een interessantere prijs.

Eco-spaghetti

Recept

Probeer eens een eco-spaghetti en kies dankzij de Eco-score van je ingrediënten voor milieubewuste keuzes.

3 bagels belegd met roomkaas en ananas op een grijze ondergrond

5x lekkere lunch recepten

Recept

Wil je eens wat anders in je lunchbox dan een boterham? Laat je inspireren door deze 5 lunch ideeën en kijk alvast uit naar lunchtijd!

4x verrassende mocktails

Recept

Ben je op zoek naar een alcoholvrije aperitief probeer dan zeker eens één van deze 4 mocktails met fruit en kruiden in de hoofdrol. Schol!

Ontbijtrecepten: 6 x inspiratie voor een vlotte start van de dag

Recept

Hoe kun je de dag beter beginnen dan met een heerlijk ontbijt? Ontdek onze favoriete ontbijtrecepten voor zowel kinderen als volwassenen.

De wereld op je bord: Mexicaanse keuken

Recept

Van taco's tot burrito's, nacho's en zelfs meer populaire gerechten zoals enchilada's en quesadilla's, Dompel je onder in de smaakvolle en kleurrijke keuken van Mexico.