Leuke weetjes, getuigenissen van deelnemers, interview met experts en interessante extra's bij onze workshops.

Jef Colruyt over optimisme in onzekere tijden

Verhalen

Hoe blijf jij positief als het moeilijker gaat? Jef Colruyt bracht een boeiend en persoonlijk verhaal in ons eerste LifeTalks webinar. Haal inzichten en tips uit zijn levensvisie om zelf veerkrachtig te zijn.

Doorblader ons nieuwe magazine

Verhalen

Met boeiende reportages, een voorproefje van de creatieve dagkampen en een heleboel tips over hoe je gezonder kookt en start met bewegen. Bekijk hier de digitale versie!

Ons nieuwe magazine al ontdekt?

Verhalen

Ontdek ons nieuw magazine vol leuke inspiratie en een heleboel tips van onze lesgevers. Bekijk hier de digitale versie!

De workshop van Viviane: koken met de kleinkinderen

Verhalen

‘Mammie’ Viviane doet graag leuke dingen met haar kleinkinderen Liam en Romy. Tijdens de zomer volgden ze samen in de Summer Academy de workshop ‘Gezond Kookplezier’.

Zwangerschapsyoga

De workshop van Vada: zwangerschapsyoga

Verhalen

“Een zalig wij-moment voor mij en mijn kindje.” Mama Vada vertelt over hoe zij genoot van zwangerschapsyoga tijdens de zwangerschap.

Meekijken tijdens de workshop: Aziatische streetfood

Verhalen

Benieuwd naar hoe het er aan toe gaat tijdens onze kookworkshop 'Aziatische streetfood'?

Hoe kan jij kostbaar water besparen?

Verhalen

Met zijn allen water besparen? Hoe begin je eraan? Zoom even mee in op het probleem van waterschaarste en ontdek 6 tips om zelf te besparen.

Lees hier ons nieuwe magazine

Verhalen

Ontdek ons nieuw magazine vol zomerse inspiratie en een heleboel tips van onze lesgevers. Bekijk hier de digitale versie!

Energie besparen: advies van onze experten Maarten en Koen

Verhalen

Hoe kan jij energie besparen? Maarten en Koen, duurzaamheidsexperten van DATS 24, helpen je met vragen over je dagelijkse energieverbruik.

Suiker: van biet tot keuken

Verhalen

Wie suiker zegt, zegt Tienen. De raffinaderij vormt er al sinds 1836 bieten om tot suiker voor gebruik in de keuken. Wij trokken naar de bakermat van het klontje om het proces van A tot Z te volgen.

Aan de slag na de workshop: 9-jarige Lizy grimeert kindjes

Verhalen

De negenjarige Lizy volgde de workshop ‘Kindergrime-basis’ samen met haar meter Sofie. Lees mee hoe zij daarna meteen aan de slag gingen op het volgende familiefeest.

Bakken met desem: Sanne heeft de smaak te pakken

Verhalen

Desem is de rijzende ster onder de (thuis)bakkers. Waarom? Is desembrood echt gezonder? Sanne, lesgeefster van onze workshop ‘Bakken met desem’ licht het graag toe.