IJs eten heeft een positief effect op ons humeur. Ontdek hier waarom een ijsje vaak een glimlach op je gezicht tovert.
Koken
Sodabroodkrans met Camembert
Tover een artisanale broodkrans met camembert op tafel. Wedden dat er geen kruimel overblijft?
Snel & makkelijk
Recepten voor een geslaagde picknick
Twee picknick-recepten voor wraps die je makkelijk kan meenemen. We zorgen ook nog voor een lekker fris drankje én een dessertje dat niet mag ontbreken in je picknickmand. Leg je picknickdeken maar al klaar!
Koken
Perfecte ijsbollen in 4 stappen
Het scheppen van een ijsje vormt soms wel eens een uitdaging. hoe je in 4 eenvoudige stappen perfect gevormde ijsbollen schept.
Algemeen
Wat je nog niet wist over: ijs!
Zomer, da’s ijsjes eten! In verschillende kleuren, vormen en smaken. Je kan er wellicht heel wat opsommen, maar wist je dit al …
BBQ
Vis en groenten op de BBQ: 9 tips van topchef Seppe Nobels
Verras je gasten met heerlijke vis en groenten op de BBQ met 9 tips die topchef Seppe Nobels meegaf in LifeTalks.
Huis & tuin
Maak je barbecue zomerklaar
Hulp nodig om jouw barbecue zomerklaar te maken? Met deze 3 tips breng je jouw barbecue opnieuw in topconditie en ga je voor een zomer vol grillplezier.
Koken
Tip van eigen bodem: tomaten
Weetjes en tips om tomaten te kweken en te eten. Ontdek ze snel!
Koken
Hoe snij en bewaar je verse kruiden?
Verse kruiden zijn de ideale finishing touch van je gerecht: frisse kleur en extra smaak! Lesgeefster Tine toont hoe je ze het beste snijdt en bewaart.
Feestelijk
Venkelrisotto met zalm
It’s Italian, but not as you know it. In deze risotto houden twee smaken elkaar perfect in balans: het vettige van zalm en het frisse, anijsachtige van venkel. Zeker voor herhaling vatbaar!
Koken
Hoe maak je zelf passata?
Geen idee wat aan te vangen met overrijpe tomaten? Maak er heerlijke passata van natuurlijk! Ontdek in deze video hoe je dit doet.
BBQ
Ananas op de BBQ met ijs en coulis
Dankzij dit dessert waan je je in een tropisch vakantieparadijs. Door de ananas te bakken, komt de zoete smaak nog beter uit. Snel opeten vóór het roomijs smelt!