Kalfsfond, onmisbaar in de keuken als basis voor sauzen, soepen, terrines en ragouts. Ontdek de meest ge(s)maakte gerechten met de kalfsfonds van Lacroix.
Feestelijk
Mini-ijspannenkoekjes
Neem jouw pannenkoeken eens anders aan met deze mini-ijspannenkoekjes. Gevuld met heerlijk roomijs is het het perfecte hapklare traktatie voor groot en klein!
Feestelijk
Hoe gebruik je fonds in sauzen?
Hét geheim van een lekkere saus? Een goede fond natuurlijk! En hoe je die smaakmaker precies gebruikt, verklapt lesgeefster Aziza nog snel even voor de feestdagen!
Winter
5 feestelijke toppings voor jouw soep
Daar zijn ze bijna, de feestdagen! We komen samen met vrienden en familie om te genieten van een feestmenu. En daar hoort natuurlijk een soep met feestelijke toppings bij.
Feestelijk
Hoe een luchtige chocomousse maken?
Wat is heerlijker dan een smeuïge chocolademousse als dessert na de maaltijd. Met deze tips maak je zó een perfecte luchtige chocomousse!
Snel & makkelijk
Asperges op Vlaamse wijze
Snel, makkelijk én altijd feestelijk! Vul je bord vandaag met dé klassieker van dit seizoen: asperges op z'n Vlaams.
Feestelijk
Venkelrisotto met zalm
It’s Italian, but not as you know it. In deze risotto houden twee smaken elkaar perfect in balans: het vettige van zalm en het frisse, anijsachtige van venkel. Zeker voor herhaling vatbaar!
Feestelijk
Speculoostaart met mascarpone
Af en toe is het tijd voor pure verwennerij! En happiness is a piece of cake met deze heerlijke speculoostaart met mascarpone en rode vruchten!