Ontdek het recept gebakken groene asperges met knoflook, amandelschilfers en parmezaan van Pascale Naessens
Koken
Veggie Challenge: de voordelen van meer plantaardig eten
In maart gaat de Veggie Challenge door! Minder vlees eten, heeft alleen maar voordelen. Neem deel en ontdek de plantaardige keuken.
Snel & makkelijk
Comfortfood met een gezonde twist
Van hartige pannenkoeken tot enchilladas met een twist, deze recepten laten zien dat gezond eten en comfort perfect hand in hand kunnen gaan.
Recept
Plantaardige avocado en tomaten dip
Op zoek naar een plantaardige dip voor je feest of voor elke dag van de week? Deze romige dip is niet alleen gemakkelijk te bereiden, hij smaak bovendien heerlijk. Let's dip!
Koken
Béatrice haalt het beste uit vegan eten
Béatrice, lesgeefster in onze vegan workshops, zweert bij gevarieerde voeding om zich in topvorm te voelen. En daar horen regelmatig ook plantaardige gerechten bij!
Koken
Pumpkin and gingercocktail
Straks een pompoen uithollen voor Halloween? Maak wat lekkers met het vruchtvlees, zoals deze crazy pompoen-gingercocktail!
Koken
Vegan bechamel- en kaassaus maken
Een saus die eruitziet en smaakt zoals bechamel en toch vegan is? Da's makkelijk! Volg de quicktip van onze lesgeefster.
Winter
Tip van eigen bodem: champignon
De witte champignon smaakt in de winter opperbest! Onze lesgeefster geeft je handige tips om hem te bewaren en verwerken.
Koken
Tofu op 3 manieren
Experimenteer eens met vleesvervangers! Wat dacht je van tofu? Eén van de bekendste vleesvervangers uit de Aziatische keuken.