Hiep, hiep, hoera! Een megaleuk verjaardagsfeestje

 

Voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje moet je bij Colruyt Group Academy zijn. Van superhelden en boerderijdieren tot ijsprinsessen en emoji’s: kapoenen van 5 tot 12 jaar kunnen samen met hun vriendjes in onze Academy’s terecht voor supertoffe, gekke en leerrijke workshops. Neem met je oogappel een kijkje in onze 13 originele themafeestjes, kiezen maar en … klaar! Wij bereiden alvast alles voor om het feestvarken te verwennen met een feestje met alles erop en eraan!

 

Jouw feestje praktisch:

  • Prijs: € 180 (inclusief btw) voor 10 kinderen.

  • Duur: 3 uur.

  • Capaciteit: standaard vinden onze feestjes plaats voor 10 kindjes. Wil je een extra vriendje uitnodigen? Dat kan, maar hou wel rekening met een maximum van 12 kinderen (inclusief de jarige). Voor extra kinderen maken we na het feestje een factuur op van € 18 per kind.

  • Extra begeleiding: voor kinderen van 5 tot 7 jaar (van de 3de kleuterklas tot het 2de leerjaar) vragen we je om zelf voor 2 extra begeleiders te zorgen, voor kinderen vanaf 8 jaar (vanaf het 3de leerjaar) volstaat 1 extra begeleider. Per feestje mogen er maximaal 2 begeleiders zijn. Wat verwachten we van een begeleider? Begeleiders steken een handje toe bij de uitvoering van de activiteiten (koken/knutselen), onder begeleiding van de animator.

  • Mogelijke tijdstippen: op woensdagnamiddag- en zaterdag (tijdens schoolvakanties zijn ook andere weekdagen mogelijk, met uitzondering van maandag). Let op: we zijn gesloten van 15 juli t.e.m. 17 augustus en tussen kerst en nieuwjaar.

  • Locaties: de verjaardagsfeestjes vinden plaats in onze Academy’s in heel België: gemakkelijk bereikbaar en tot in de puntjes uitgerust.

  • Allergieën of intoleranties: de recepten uit de workshop kunnen we helaas niet aanpassen, maar we kunnen wel een alternatief bij de verjaardagscake voorzien.

            Nog een vraag? Lees eerst de Veelgestelde vragen


Jij kiest je moment en wij doen de rest

Je verjaardagsfeestje voorbereiden? Daarvoor hoef jij als ouder (bijna) niets te doen! Kies samen het favoriete thema van je oogappel, duid de Academy van je keuze aan en prik meteen een datum in onze kalender (vanaf 6 november voegen we nog heel wat nieuwe feestdatums toe). Betaal online … en klaar!

Je feestje ligt vast, een animator is beschikbaar en wij regelen verder alles. Natuurlijk staat je kapoen te popelen om alle vriendjes uit te nodigen. Daarom sturen we je zo snel mogelijk ook de uitnodigingskaartjes die passen bij het thema. Zo kunnen jullie alvast iedereen een beetje nieuwsgierig maken!

 

Geen tijd voor verveling

Een enthousiaste bende bij elkaar gekregen? Dan staat jullie een onvergetelijke namiddag te wachten, afgestemd op het gekozen thema en de leeftijd van de kinderen.  Alle activiteiten zijn speels én leerrijk. Je feestvarken staat in het middelpunt tijdens een feestelijk verjaardagsmoment en ook alle vriendjes beleven de tijd van hun leven. Want in elk feestje gaan we knutselen, bewegen, koken en iets rustigs doen. Nog tijd over? Dan voorzien we nog enkele leuke extra’s zoals kleurplaten en spelletjes.     

 

 

"We wilden onze jarige een onvergetelijke namiddag bezorgen, zonder zelf de rust in ons hoofd kwijt te raken. Een feestje in de Academy was daarom ideaal:  geen kopzorgen voor drank of taart, geen opkuis na het feestje: alles is er beschikbaar!

De kids waren enthousiast, ze vroegen me achteraf zelfs om dit volgend jaar opnieuw te doen. Ook mijn dochter was blij, we kijken nog regelmatig samen naar de foto’s van het feestje.”

- Magaly, dochter Radya vierde haar verjaardag met een onvergetelijk feestje
 


Kies uit 13 superleuke thema’s

In de huid kruipen van echte piraten, op reis naar een winterwonderpaleis, een berenfestijn of een boerderijfeestje? Vanaf nu kunnen ook 5-jarige feestbeesten bij ons terecht! Iets oudere kapoenen kunnen zich een superheld wanen, feest vieren in de far west of zich uitleven in thema’s zoals dolle dino’s, blije bijen, unicorns en picknick-pret. En ook je (prille) tiener is nog jong genoeg voor een heuse Kids in America-, emoji- of apero party! Pret verzekerd op elke leeftijd!

 


Unicorns only! Vlieg jij net zoals deze toffe bende mee naar de regenboog?


Verras ook jouw kapoen met een spetterend verjaardagsfeestje!


Nog een vraag? Lees eerst de Veelgestelde vragen

Inspiratie om het feestvarken te verrassen vind je bij onze partner DreamLand!