Verjaardagsfeestjes 8 jaar tot 10 jaar (lagere school)

Wordt je kind 8, 9 of 10 jaar? Wil je een echt origineel verjaardagsfeest organiseren? Onze kinderfeestjes zijn het antwoord! Wij hebben een hele waaier aan leuke ideeën om uit te kiezen. Een Emoji Party of liever een Superheldenfeest? Kies je favoriete thema en wij zorgen voor een onvergetelijke verjaardag.

Onze verjaardagsfeestjes voor kinderen van 8, 9 en 10 jaar:

Emoji Party

Samen met de gekste emoji’s beleven we een spetterend verjaardagsfeestje. We knutselen en koken er op los, helemaal in smiley-thema.

Picknick-pret

Een verjaardagsfeestje in picknick-thema, enkel voor smulfans! We maken snacks en drankjes en knutselen een handig picknick-cadeautje.

Superheldenfeest

We verzamelen superhelden en superheldinnen voor een beestig verjaardagsfeestje. Samen met je vrienden ga je allerlei heldhaftige uitdagingen aan, spannend!

Unicorns only

Geloof jij ook in unicorns? Dan is dit het perfecte verjaardagsfeestje voor jou! Samen gaan we aan de slag met glitter, verf en schmink. We gaan ook samen koken!

Hoe organiseer ik een verjaardagsfeestje voor een 8-, 9- of 10-jarig kind?

Een verjaardagsfeestje voor een 8-, 9-, of 10-jarig kind bij Colruyt Group Academy reserveer je lekker handig meteen online. Kies uit een van onze Academy’s, verspreid over verschillende locaties in België. Boek een woensdagmiddag, zaterdag of dag in een schoolvakantie en het plezier kan beginnen! Het verjaardagfeest eindigt na 3 uur en met tal van mooie herinneringen om mee naar huis te nemen.

Wat zit er in de prijs van een kinderfeestje voor 8, 9 of 10 jaar?

De prijs van een kinderfeestje voor 8 tot 10 jaar is 180 euro. Daarin zit alles inbegrepen: begeleiding door een enthousiaste animator, per post verstuurde uitnodigingskaartjes, leuke aankleding, alle ingrediënten en benodigdheden en natuurlijk een verjaardagscake! De kids kunnen ook smullen van fruit, snacks en drankjes. Over opruimen en schoonmaken hoef je je geen zorgen te maken, ook dat nemen wij voor onze rekening.

Nog vragen over onze verjaardagfeesten?