Vragen over onze verjaardagsfeestjes

Inschrijven

>Vanaf welke leeftijd mogen kinderen deelnemen?

>Wat is het minimaal- en maximaal aantal deelnemers?

>Kunnen de feestjes ook thuis plaatsvinden?

>Hoe kan ik zien of ik ingeschreven ben?

Betalen

>Wat is de prijs per kind?

>Ontvangen personeelsleden van Colruyt Group korting?

Annuleren

>Kan ik een feestje annuleren?

Deelnemen

>Hoe verloopt een verjaardagsfeestje bij Colruyt Group Academy?

>Voorzien jullie een verjaardagstaart?

>Wat met allergenen?

>Moeten we zelf voor extra begeleiding zorgen?

>Op welke dagen worden er feestjes georganiseerd?

>Kan ik een verjaardagsfeest plannen voor 2 kinderen tegelijk?

>Kunnen kinderen met een beperking deelnemen aan een verjaardagsfeest?

>Voorzien jullie uitnodigingskaartjes?

>Kan ik zelf een thema kiezen of aanpassen?

>Mogen de kinderen verkleed naar het feestje komen?

Diverse

>Mijn kind is iets vergeten na een feestje. Hoe kan ik dit terugkrijgen?

Inschrijven

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen deelnemen?

Om de kwaliteit te garanderen, is het belangrijk dat de leeftijd van de kinderen overeenstemt met de minimale leeftijd voorzien voor het gekozen thema. Indien de meerderheid van de kinderen de minimale leeftijd heeft bereikt en slechts enkelen nog niet, is er geen probleem.

Wat is het minimaal- en maximaal aantal deelnemers?

Het minimaal aantal deelnemers is 6 kinderen, het maximaal aantal ligt vast op 12 kinderen. Om de kwaliteit te garanderen, zijn al onze feestjes bestemd voor maximum 12 deelnemers. We kunnen wel 2 feestjes tegelijkertijd organiseren in 2 zalen met 2 lesgevers (in dezelfde of verschillende thema's) en in geval van een verjaardagsfeest het verjaardagmoment samen vieren. Dit uiteraard indien er voldoende beschikbaarheid is van de zalen. Het is aan de ouder om de 2 feestjes tegelijkertijd te boeken.

Kunnen de feestjes ook thuis plaatsvinden?

Neen, we organiseren alleen feestjes in één van onze Academy-huizen

Hoe kan ik zien of ik ingeschreven ben? 

Via je Xtra-account kan je een overzicht vinden van je ingeschreven verjaardagsfeestjes. Klik hiervoor rechts bovenaan de pagina op het Xtra logo en kies vervolgens ‘mijn workshops’. Bovendien ontvang je na elke inschrijving ook een bevestigingsmail. Opgelet: soms belandt de bevestigingsmail in je spamfilter. Niets ontvangen? Stuur een mail naar info@colruytgroupacademy.be. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Betalen

Wat is de prijs per kind?

Een verjaardagsfeestje voor 6 tot 10 kinderen bedraagt forfaitair € 180 incl. 21 % BTW. Vanaf het 11e kind komt er € 18 per deelnemer bij. Het maximaal aantal deelnemers ligt vast op 12 kinderen per verjaardagsfeestje. Tijdens je bestelling kan je aanduiden of je voor 10, 11 of 12 kinderen wenst te reserveren.

Ontvangen personeelsleden van Colruyt Group korting?

Colruyt Group voorziet geen korting voor personeelsleden bij de organisatie van een verjaardagsfeest.

Annuleren

Kan ik een feestje annuleren?

Je kan je inschrijving kosteloos annuleren tot 30 dagen voor aanvang. Stuur hiervoor een mail naar info@colruytgroupacademy.be. Raadpleeg onze algemene voorwaarden.

Deelnemen

Hoe verloopt een verjaardagsfeest bij Colruyt Group Academy?

Tijdens het feestje is er voldoende afwisseling tussen activiteiten zoals koken, knutselen, bewegen, rustige spelletjes …. Bij elk feestje voorzien we hapjes en drankjes die de meeste kinderen lekker vinden.
Tijdens het feestelijke verjaardagsmoment bieden we drankjes (onder andere kinderchampagne) aan, samen met een versierde verjaardagcake. Kinderen kunnen op dat moment ook hun geschenkje aan de jarige geven.

Voorzien jullie een verjaardagstaart?

Voor elk verjaardagsfeestje voorzien we een versierde cake met verjaardagkaarsjes. Het gaat om een torentje van sterrencakes, die de meeste kinderen lusten. We versieren de cake met poedersuiker en een eetbare topping. Je kan ook altijd je eigen cake of taart voorzien. Als je liever je eigen cake meebrengt, mag je ons via e-mail verwittigen.

Wat met allergenen?

Het is mogelijk om boter en melk te vervangen door lactosevrije varianten, maar we kunnen geen absolute zekerheid garanderen: andere producten kunnen namelijk ook sporen van melk of melkproducten bevatten. De recepten aanpassen is dus niet mogelijk, maar we kunnen wel een alternatief bij de cake tijdens het verjaardagsmoment voorzien. Wie meer informatie wil over allergenen, kan contact opnemen.

Moeten we zelf voor extra begeleiding zorgen?

Onze animator zorgt voor enthousiaste begeleiding tijdens de workshop. We vragen je wel om voor kinderen van 5 tot 7 jaar (van de 3de kleuterklas tot het 2de leerjaar) zelf voor 2 extra begeleiders (ouder dan 18 jaar) te zorgen, voor kinderen vanaf 8 jaar (vanaf het 3de leerjaar) volstaat 1 extra begeleider. Wat verwachten we van een begeleider? Begeleiders steken een handje toe bij de uitvoering van de activiteiten (koken/knutselen), onder begeleiding van de animator.

Op welke dagen worden er feestjes georganiseerd?

We organiseren feestjes op woensdagnamiddag, zaterdagvoormiddag en -namiddag. Tijdens schoolvakanties zijn ook andere dagen mogelijk. De beschikbare momenten kan je raadplegen op onze website. Op zondag en maandag zijn onze Academy’s gesloten. Ook van 15/7 t.e.m. 15/8 en tussen Kerst en Nieuwjaar zijn we gesloten.

Kan ik een verjaardagsfeest plannen voor 2 kinderen tegelijk?

Als je een verjaardagsfeestje plant voor 2 jarigen, vieren we hen allebei! Maar het maximaal aantal deelnemers voor 1 feestje blijft wel 12 kinderen.

Kunnen kinderen met een beperking deelnemen aan een verjaardagsfeest?

Het concept van onze Academy’s is aangepast aan mensen met een beperkte mobiliteit. Alle parkeerplaatsen, zalen en toiletten zijn makkelijk beschikbaar. Voor een ideaal verloop van een verjaardagsfeest, raden we aan kinderen met een beperking te laten begeleiden door een volwassene. Neem zeker vooraf contact op voor al je vragen. En als je onze Academy op voorhand wil bezoeken, ontvangt de plaatselijke coördinator jou met plezier.

Voorzien jullie uitnodigingskaartjes?

We voorzien uitnodigingskaartjes voor een verjaardagsfeestje, niet voor een kinderfeestje.
Na je reservatie contacteren we je voor de adresgegevens. Na ontvangst van de gegevens versturen we de uitnodigingen meteen.

Kan ik zelf een thema kiezen of aanpassen?

Je kiest het thema van je feestje aan de hand van het vastgelegde aanbod. Het is niet mogelijk om zelf een thema te bedenken of het draaiboek van een thema te veranderen.

Mogen de kinderen verkleed naar het feestje komen?

Kinderen mogen verkleed naar het feestje komen, maar het is zeker geen verplichting. Voor sommige thema’s hebben we accessoires voorzien. Voor andere thema’s niet.

Diverse

Mijn kind is iets vergeten na een feestje. Hoe kan ik dit terugkrijgen?

Stuur een mail naar info@colruytgroupacademy.be met een beschrijving van het verloren voorwerp. Je kan het dan komen afhalen. We kunnen het ook opsturen naar je adres. Dit is wel op eigen risico.