Hoe verloopt een verjaardagsfeestje?

Ben je binnenkort jarig? Wij hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk feest. Kies je thema, nodig je vrienden uit en wij zorgen voor de rest. Superhelden, dinosaurussen, prinsessen, eenhoorns, boerderijdieren, het Wilde Westen, emoji's... Er is voor elk wat wils voor elk kind van 5 tot 12 jaar.

Ben je niet jarig maar heb je gewoon zin om plezier te maken? Dat is ook mogelijk! Wacht niet tot de volgende verjaardag om een feestje te organiseren met je vrienden. Lees verder om te ontdekken wat we gaan doen.

Wat mag je verwachten?

Wat is inbegrepen in de prijs van een kinderfeestje (€180)?

  • Een feestje voor 6 tot 10 kinderen (inclusief de jarige). Je kan tot 12 kinderen uitnodigen met een toeslag van € 18 per extra kind.
  • Begeleiding door een enthousiaste animator.
  • Voor kinderen uit de 3de kleuterklas tot het 2de leerjaar vragen we om 2 begeleiders om de animator te helpen. Voor kinderen vanaf het 3de leerjaar volstaat 1 begeleider. Zij helpen de animator waar nodig met koken of knutselen. Maximaal twee begeleiders per feestje.
  • Uitnodigingskaartjes voor je vrienden, per post verstuurd (enkel bij een verjaardagsfeestje).
  • Een leuke aankleding, alle ingrediënten en benodigdheden.
  • Snacks en een drankje.
  • Opruim- en schoonmaakdienst.

Waar en wanneer kan het verjaardagsfeestje georganiseerd worden?

Verjaardagsfeestjes vinden plaats in een van onze Academy’s op woensdagmiddag en op zaterdag. Tijdens de schoolvakanties kunnen ze ook op andere dagen worden georganiseerd, behalve op maandag.

Let op: tijdens de maanden juli en augustus en tussen Kerstmis en Nieuwjaar is er geen mogelijkheid om een verjaardagsfeestje te boeken.

Hoe ziet een verjaardagsfeestje eruit?

Eenmaal je het thema gekozen hebt en het feest geboekt hebt, ontvang je van ons verschillende e-mails voor de organisatie van het feest. Het is belangrijk dat je deze communicatie goed opvolgt.  

  • We vragen je om extra informatie, zoals je adres en de naam en geboortedatum van de jarige zodat we alles goed kunnen plannen. Je kunt ook aangeven of het een eenvoudig feestje of een verjaardagsfeestje is.
  • De uitnodigingskaarten worden dan snel per post verstuurd om al je vrienden uit te nodigen.
  • Een paar dagen voor het feest ontvang je nog een e-mail met de toegangskaart en alle praktische informatie. We vragen je ook ons de namen van de kinderen die zullen komen te vertellen en ons op de hoogte te brengen van eventuele allergieën of intoleranties.

Belangrijk: bij allergieën of intoleranties kunnen de recepten voor de thema's niet aangepast worden, maar we kunnen wel een alternatief voor het tussendoortje aanbieden

Welkom in de Academy

Wij ontvangen de feestbeesten vanaf 15 minuten voor de start van het feestje. Je kan gratis parkeren op de parking van de Academy.  

Laat het feest beginnen!

Alles is klaar voor het feest. We doen er alles aan om er een topfeestje van te maken. Onze enthousiaste animatoren staan te popelen om de kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

Knutselen, koken, verkleden, stoom afblazen, plezier maken... aan leuke activiteiten geen gebrek. Geen tijd om je te vervelen dus! We voorzien ook tijd om cadeautjes uit te delen. Is er nog vrije tijd over? We hebben nog enkele activiteiten gepland, zoals kleuren en spelletjes.

De (verjaardags)feestjes zijn geschikt voor maximaal 6 tot 12 kinderen.

Dat was leuk

Na 3 uur feestvieren vertrekken we uitgefeest naar huis met mooie herinneringen.

Wat vond je van het verjaardagsfeestje?

Na afloop ontvang je evaluatieformulier in je mailbox. Jouw opmerkingen – en die van je kind natuurlijk- zijn essentieel voor ons, omdat ze ons helpen onze activiteiten te verbeteren.

Zin gekregen in een kinderfeestje?

In samenwerking met