Verjaardagsfeestjes 10 jaar tot 12 jaar (tieners)

De 10de, 11de of 12de verjaardag van je kind vieren in stijl? Daar hoort een origineel verjaardagsfeest bij! Ons aanbod biedt een hele hoop toffe ideeën en massa’s plezier. Van Apero Time tot Kids in America, jij kiest een van onze feestelijke thema’s en wij zorgen voor de rest. Een onvergetelijk kinderfeestje gegarandeerd!

Onze verjaardagsfeestjes voor kinderen van 10 tot 12 jaar:

Apero time

Zin om samen met je vriendjes te koken, proeven en klinken? Tijdens jouw verjaardagsfeestje organiseren we een apero met alles erop en eraan!

Emoji Party

Samen met de gekste emoji’s wordt het vast en zeker een spetterend verjaardagsfeestje! We koken emoticon-hapjes en knutselen erop los.

Kids in America

Hou je klaar voor een origineel verjaardagsfeestje, helemaal in Amerikaanse sferen. We koken echte snacks uit Amerika, mét popcorn natuurlijk!

Hoe organiseer ik een verjaardagsfeestje voor een kind van 10, 11 of 12 jaar?

Een verjaardagsfeestje voor een kind van 10 of 11 jaar bij Colruyt Group Academy organiseren gaat heel makkelijk: je reserveert gewoon online. Onze Academy’s zijn op verschillende locaties verspreid over België te vinden. Zoek een woensdagmiddag, zaterdag of dag in een schoolvakantie die je het best past en het plezier kan beginnen! Na een verjaardagsfeest van 3 uur kom je weer thuis met veel mooie herinneringen.

Wat zit er in de prijs van een kinderfeestje voor een kind van 10, 11 of 12 jaar?

Een kinderfeestje voor 10 of 11 jaar kost 180 euro. Voor die prijs krijg je begeleiding door een enthousiaste animator, per post verstuurde uitnodigingskaartjes, leuke aankleding, alle ingrediënten en benodigdheden en natuurlijk een verjaardagscake! Daarbovenop krijgen de kids fruit, snacks en drankjes. Opruimen en schoonmaken, daar zorgen wij ook voor.

Nog vragen over onze verjaardagfeesten?