Verjaardagsfeestjes 5 jaar (kleuters)

Het verjaardagsfeestje van je 5-jarig kind organiseren? En je bent op zoek naar originele ideeën? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis voor een onvergetelijk kinderfeestje! Kies een thema, zoals Boerderij op stelten of Winterwonderpaleis, en wij zorgen voor de rest.

Onze verjaardagsfeestjes voor kinderen van 5 jaar:

Winterwonderpaleis

IJsprinsen- en prinsessen welkom op een gezellig verjaardagsfeestje! We knutselen en koken erop los en wanen ons in een echt winterwonderpaleis.

Pirateneiland

Met een bende piraten en zeerovers beleef je vast en zeker een spannend verjaardagsfeestje. Speel en knutsel maar mee… als je durft!

Boerderij op stelten

Vier jouw leuke verjaardagsfeestje samen met je vriendjes op de boerderij! We gaan knutselen, spelletjes spelen en lekkere boerderijhapjes maken.

Berenfestijn

Tijdens jouw verjaardagsfeestje verwelkomen we een bende gezellige beren. Samen gaan we koken, knutselen en ons verkleden!

Hoe organiseer ik een verjaardagsfeestje voor een kind van 5 jaar?

Een verjaardagsfeestje voor een kind van 5 jaar bij Colruyt Group Academy boeken is simpel: je kan meteen online reserveren. Onze Academy’s bevinden zich op verschillende locaties verspreid over België. Prik een woensdagmiddag, zaterdag of dag in een schoolvakantie en de pret kan beginnen! Na 3 uur feestvieren heb je een hele hoop mooie herinneringen om mee naar huis te nemen.

Wat zit er in de prijs van een kinderfeestje voor 5 jaar?

Inbegrepen in de prijs (180 euro) van een kinderfeestje voor 5 jaar is begeleiding door een enthousiaste animator, per post verstuurde uitnodigingskaartjes, leuke aankleding, alle ingrediënten en benodigdheden en natuurlijk een verjaardagscake! De kids krijgen ook fruit, snacks en drankjes aangeboden. Opruimen en schoonmaken nemen wij ook voor onze rekening.

Nog vragen over onze verjaardagfeesten?