Verjaardagsfeestjes 6 jaar tot 8 jaar (lagere school)

Op zoek naar leuke ideeën voor het verjaardagsfeest van je kind van 6, 7 of 8 jaar? Wij helpen je uit de nood met ons aanbod aan originele kinderfeestjes. Je kan kiezen uit tal van feestelijke thema’s, van unicorns tot de Far West. Wij zorgen voor een onvergetelijk verjaardagsfeest!

Onze verjaardagsfeestjes voor kinderen van 6, 7 en 8 jaar:

Blije Bijen

Een leuk verjaardagsfeestje beleven? Kom knutselen, koken en spelen met de blije bijen.

Dolle Dino's

Tijdens jouw verjaardagsfeestje dino’s weer tot leven wekken? Dat kan! We spelen dinospelletjes en maken lekkere dinohapjes.

Feest in de Far West

Kom knutselen, koken en spelen als cowboys en cowgirls tijdens jouw verjaardagsfeestje. Pret en avontuur verzekerd in de Far West!

Unicorns only

Geloof jij ook in unicorns? Dan is dit het perfecte verjaardagsfeestje voor jou! Samen gaan we aan de slag met glitter, verf en schmink. We gaan ook samen koken!

Hoe organiseer ik een verjaardagsfeestje voor een 6-, 7- of 8-jarige?

Een verjaardagsfeestje voor een 6-, 7- of 8-jarige bij Colruyt Group Academy kan je meteen online reserveren, simpel en handig. Er zijn tien Academy’s verspreid over verschillende locaties in België. Prik een moment dat je het best past (woensdagmiddag, zaterdag of dag in een schoolvakantie) en de pret kan beginnen! Na een verjaardagsfeest van 3 uur kan je naar huis met heel wat mooie herinneringen.

Wat zit er in de prijs van een kinderfeestje voor 6 tot 8 jaar?

Een kinderfeestje voor 6 tot 8 jaar kost 180 euro. Wat krijg je daarvoor? Begeleiding door een enthousiaste animator, per post verstuurde uitnodigingskaartjes, leuke aankleding, alle ingrediënten en benodigdheden en natuurlijk een verjaardagscake! Daarnaast genieten de kids van fruit, snacks en drankjes. Ook opruimen en schoonmaken zijn inbegrepen in de prijs.

Nog vragen over onze verjaardagfeesten?