Naar een hoger niveau!
De feestdagen draaien om gezellig samenzijn. Als gastheer of gastvrouw wil je schitteren én ontspannen meegenieten aan tafel. Wil je niet de hele tijd in de keuken staan tijdens de feesten? Laat je gasten gewoon zelf koken! Met gourmet en raclette kan dat perfect.
En je kan met deze traditionele feestmaaltijden ook origineel uit de hoek komen. Tijdens deze kookdemo krijg je allerlei ideetjes om je raclette- of gourmetavond op te tillen naar een feestelijk niveau. Tipje van de sluier? Hertenbiefstuk, sint-jakobsvruchten of peer met brie: je verrast je gasten met vlees, vis of veggie … en natuurlijk lekkere, gesmolten kaas!
Op het programma:
- We komen meer te weten over hoe raclette is ontstaan.
- We krijgen tips & tricks en een heleboel heerlijke bijgerechten zoals krieltjes, geklopte feta of geroosterde wortelen.
- We geven een originele twist aan de traditionele recepten en tillen ze naar een hoger niveau.
Hoe werkt het praktisch?
- Duur: 45 min.
- Deelnemen kan via YouTube. De link krijg je voor aanvang.
- Stel live al je vragen via de chat.
- Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 4 weken na afloop.