Corman

De opstart van Colruyt Group Academy betekende ook de start van onze samenwerking.
Vanaf de eerste kookworkshops worden onze producten ter beschikking gesteld tijdens de kookworkshops en worden hiermee de heerlijkste recepten klaargemaakt. We vinden het een fijne samenwerking en vooral, we houden van het concept van Colruyt Group Academy: genieten van een ontspannend moment in kleine groepjes, een gevarieerd aanbod en een aanbod toegankelijk voor iedereen!

Carlsbourg: authentieke en lokale producten

Al meer dan 125 jaar staat Carlsbourg aan je zijde bij het bereiden van smaakvolle en rijke familiegerechten. Deze onnavolgbare, soms geheime recepten zijn van generatie op generatie doorgegeven.

Carlsbourg boter

Onze Ardense Roomboter is de enige Belgische boter die een beschermde oorsprongsbenaming (BOB) draagt. De Carlsbourg Ardense Roomboter wordt exclusief gemaakt van Ardense room, die op zijn beurt afkomstig is van de melk van koeien die grazen in de Belgische Ardennen.

Of je nu zachte of met zeezout boter kiest, je brood smaakt als nooit tevoren en al jouw culinaire gerechten worden er alleen maar lekkerder van.

Carlsbourg room

Onze authentieke room uit de Ardennen verfijnt je warme, koude, hartige en zoete bereidingen. Zijn rijke, authentieke smaak die geinspireerd zijn op de Belgische Ardennen.

Ontdek hier meer over onze Carlsbourg boters en romen.


Balade: gezond en natuurlijk plezier

Balade boter en room producten zijn eenvoudige en natuurlijke zuivelproducten. Ze combineren plezier en lichtheid, comfort en gezondheid om u het allerbeste te bieden.

Balade Halfvolle Boter zonder additieven en 100% Belgisch

Balade Halfvolle Boter is echte boter, zacht en romig , rijk van smaak en bevat tweemaal minder vet.  De sandwiches worden belegd op een gezonde en lekkere manier. Een plezier voor onze smaakpapillen!

En we hebben nog meer!
Balade biedt een breed assortiment aan smeerbare boters voor het hele gezin.

Balade Karnemelk

Onze Karnemelk Gesuikerd is arm aan vetten en bezorgt heel de familie een heerlijke pauze.

Karnemelk Natuur, zonder toegevoegde suikers en makkelijk verteerbaar.

Karnemelk Natuur is een verfrissend drankje en kan ook gebruikt worden in de keuken (bvb: in puree of wafeldeeg).

Ontdek hier meer over onze Balade producten.