Carlsbourg

De opstart van Colruyt Group Academy betekende ook de start van onze samenwerking.
Vanaf de eerste kookworkshops worden onze producten ter beschikking gesteld tijdens de kookworkshops en worden hiermee de heerlijkste recepten klaargemaakt. We vinden het een fijne samenwerking en vooral, we houden van het concept van Colruyt Group Academy: genieten van een ontspannend moment in kleine groepjes, een gevarieerd aanbod en een aanbod toegankelijk voor iedereen!

Carlsbourg: authentieke en lokale producten

Al 125 jaar staat Carlsbourg aan je zijde bij het bereiden van smaakvolle en rijke familiegerechten. De onevenaarbare, soms geheime recepten worden van generatie op generatie doorgegeven.

Carlsbourg boter

Onze Ardense roomboter is de enige boter die een beschermde oorsprongsbenaming (BOB) draagt. De boter wordt gemaakt van Ardense room, die op zijn beurt afkomstig is van de melk van koeien die grazen in de Belgische Ardennen.

Of je nu zachte of gezouten boter kiest, je brood smaakt als nooit tevoren en je kleine en grote culinaire parels worden er alleen maar lekkerder van.

Carlsbourg room

Onze authentieke room uit de Ardennen verfijnt je warme, koude, hartige en zoete bereidingen. Zijn rijke, authentieke smaak weerspiegelt de Belgische Ardennen waar onze room op meesterlijke wijze gemaakt wordt.

Ontdek hier meer over onze Carlsbourg boters en romen.


Balade: smakelijk en licht plezier

Balade boter en room producten zijn eenvoudige en natuurlijke zuivelproducten. Ze combineren plezier en lichtheid, smaak en welzijn voor u het allerbeste te bieden.

Balade boterham Passendale

Balade halfvolle boter

Balade halfvolle boter is echte boter, zacht en romig , rijk van smaak en bevat tweemaal minder vet.  De sandwiches worden belegd op een gezonde en lekkere manier. Een plezier voor onze smaakpapillen!

En we hebben nog meer!
Balade biedt een breed assortiment aan smeerbare boters voor het hele gezin.

Balade Karnemelk

Onze gesuikerde karnemelk is arm aan vetten en bezorgt heel de familie een heerlijke pauze. Karnemelk Natuur is een verfrissend drankje en kan gebruikt worden in de keuken (bvb: in puree of wafeldeeg).

Balade Choco

Voor uw pauze moment, stelt Balade u de Choco smeerpasta voor. Hazelnootpasta en Chocopasta Puur. Beiden heerlijk en ook gezond omdat ze geen palmolie bevatten. Minder suiker en minder vet dan andere smeerpasta op de markt.

Ontdek hier meer over onze Balade producten.