Bosch Home

Met Bosch Home als keukenpartner, kiest Colruyt Group Academy voor ervaring, kwaliteit én innovatie in hun keukens. Colruyt Group Academy legt immers de nadruk op beleving. Dat sluit perfect aan bij de filosofie van Bosch: beleef elke dag de sensatie van culinaire verfijning in je eigen keuken. De doelstelling: de ideale omstandigheden creëren voor meer quality time thuis. Samen met huisgenoten, vrienden en familie in de keuken van je dromen.

Inbouwapparaten met karakter

De multifunctionele combi-stoomoven en de inductiekookplaat met ingebouwde dampventilatie trekken de aandacht van iedereen. Deze toestellen zijn echte eyecatchers in de keuken, die naadloos bij elkaar passen. Je herkent ze aan het minimale design en de strakke afwerking.

De vaatwassers van Bosch onderscheiden zich door hun fluisterstille werking en energiezuinige prestaties. En in onze VitaFresh-koelkast bewaar je verse voeding tot 3 keer langer.Ideaal om verspilling tegen te gaan! Heel wat keukentoestellen zijn vandaag standaard uitgerust met handige functies en leuke extra’s, zoals wifi-verbinding en besturing met de Home Connect-app.

Blenden, mixen én gezond eten

De kleine huishoudtoestellen van Bosch zijn een must voor iedereen die gezond en gevarieerd wil eten. Van overheerlijke sapjes en kleurrijke smoothies tot verse groentesoep… Met een blender, mixer of foodprocessor van Bosch trakteer je jezelf op een dagelijkse energieboost, boordevol smaak en vitamines. Hou je van zelfgebakken brood en gebak? Pasta of pesto? Dan is de multifunctionele, kleurrijke keukenrobot van Bosch een geweldige extra troef! 

Plannen voor een nieuwe keuken?

De gloednieuwe showroom in Brussel, in het prachtig gerenoveerde Gare Maritime op de Tour & Taxis site, is de uitgelezen plek voor inspiratie en ideeën. Je maakt er uitgebreid kennis met de keukentoestellen in de exclusieve accent line-reeks van Bosch.

Meer over Bosch Home