Inspiratiesessie: deeg kneden, eenvoudiger dan je denkt (digitaal)

1 pers.

Digitaal

€ 0

prijs per persoon

Kijk en leer hoe je zonder moeite zelfgemaakt deeg kneedt

Gebak, brood of zelfgemaakte pizza: het ene deeg is het andere niet! In dit gratis webinar toont een expert je de technieken om zelf allerlei deeg te kneden. En dat is makkelijker dan je denkt! Met of zonder de hulp van een keukenrobot

Hoelang moet ik mijn deeg laten rijzen? Hoe maak ik quiche- of pizzadeeg? Wat moet ik doen als mijn brood niet wil rijzen? Krijg alle tips & tricks die je nodig hebt in deze online democooking. Je kan je deeg traditioneel met de hand kneden, of slimme trucjes toepassen met een keukenrobot, die we tevens in deze sessie zullen gebruiken. En ook al vraagt het maken van een goed deeg wat geduld, de voldoening en smaak die je eruit haalt is onbetaalbaar!

Op het programma:

  • Onze expert legt verschillende technieken uit om te kneden.
  • Aan de hand van enkele bereidingen krijg je tijdens de democooking advies en tips.
  • Je krijgt de kans om je vragen te stellen tijdens de sessie

Praktisch

  • Duur: 45 min.
  • De sessie is gratis.
  • Deelnemen kan via YouTube. De link krijg je voor aanvang.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 maand na afloop.
  • Stel live al je vragen via de chat.

Een kookexpert aan je zijde

Alle lesgevers van onze culinaire webinars weten hoe de vork in de steel zit en jij kan mee proeven van hun ervaring om het beste uit jezelf te halen. Of ze nu chef-kok zijn of gewoon een passie voor lekker eten hebben, ze laten je graag een wereld van nieuwe smaken en technieken ontdekken en helpen je live met al je vragen. Zo leer je altijd op een fijne manier iets bij, gewoon van bij je thuis!

In samenwerking met:

Kijk en leer hoe je zonder moeite zelfgemaakt deeg kneedt

Gebak, brood of zelfgemaakte pizza: het ene deeg is het andere niet! In dit gratis webinar toont een expert je de technieken om zelf allerlei deeg te kneden. En dat is makkelijker dan je denkt! Met of zonder de hulp van een keukenrobot

Hoelang moet ik mijn deeg laten rijzen? Hoe maak ik quiche- of pizzadeeg? Wat moet ik doen als mijn brood niet wil rijzen? Krijg alle tips & tricks die je nodig hebt in deze online democooking. Je kan je deeg traditioneel met de hand kneden, of slimme trucjes toepassen met een keukenrobot, die we tevens in deze sessie zullen gebruiken. En ook al vraagt het maken van een goed deeg wat geduld, de voldoening en smaak die je eruit haalt is onbetaalbaar!

Op het programma:

  • Onze expert legt verschillende technieken uit om te kneden.
  • Aan de hand van enkele bereidingen krijg je tijdens de democooking advies en tips.
  • Je krijgt de kans om je vragen te stellen tijdens de sessie

Praktisch

  • Duur: 45 min.
  • De sessie is gratis.
  • Deelnemen kan via YouTube. De link krijg je voor aanvang.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 maand na afloop.
  • Stel live al je vragen via de chat.

Een kookexpert aan je zijde

Alle lesgevers van onze culinaire webinars weten hoe de vork in de steel zit en jij kan mee proeven van hun ervaring om het beste uit jezelf te halen. Of ze nu chef-kok zijn of gewoon een passie voor lekker eten hebben, ze laten je graag een wereld van nieuwe smaken en technieken ontdekken en helpen je live met al je vragen. Zo leer je altijd op een fijne manier iets bij, gewoon van bij je thuis!