Inspiratiesessie: de veelzijdigheid van stomen (digitaal)

1 pers.

Digitaal

€ 0

prijs per persoon

Stomen, een trendy kookmethode

Je hebt waarschijnlijk al gehoord over de voordelen van stomen. Die manier van koken behoudt niet alleen de smaak van je eten, maar ook de goede voedingsstoffen in groenten, vis of vlees.

Maar hoe kan je op een goede manier stoomkoken? In dit gratis webinar toont onze expert je een aantal heel eenvoudige manieren om voedsel te stomen, zoals het gebruik van een stoommandje of een zeef. Je leert ook meer over de werking, het gebruik en de toepassingen van stoomovens en combisteamers.

Op het programma:

  • Onze expert legt verschillende technieken uit om te stomen.
  • Aan de hand van enkele bereidingen krijg je tijdens de democooking advies en tips.
  • Je krijgt de kans om je vragen te stellen tijdens de sessie.

Praktisch

  • Duur: 45 min.
  • De sessie is gratis.
  • Deelnemen kan via YouTube. De link krijg je voor aanvang.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 maand na afloop.
  • Stel live al je vragen via de chat.

Een kookexpert aan je zijde

Alle lesgevers van onze culinaire webinars weten hoe de vork in de steel zit en jij kan mee proeven van hun ervaring om het beste uit jezelf te halen. Of ze nu chef-kok zijn of gewoon een passie voor lekker eten hebben, ze laten je graag een wereld van nieuwe smaken en technieken ontdekken en helpen je live met al je vragen. Zo leer je altijd op een fijne manier iets bij, gewoon van bij je thuis!

In samenwerking met:

Stomen, een trendy kookmethode

Je hebt waarschijnlijk al gehoord over de voordelen van stomen. Die manier van koken behoudt niet alleen de smaak van je eten, maar ook de goede voedingsstoffen in groenten, vis of vlees.

Maar hoe kan je op een goede manier stoomkoken? In dit gratis webinar toont onze expert je een aantal heel eenvoudige manieren om voedsel te stomen, zoals het gebruik van een stoommandje of een zeef. Je leert ook meer over de werking, het gebruik en de toepassingen van stoomovens en combisteamers.

Op het programma:

  • Onze expert legt verschillende technieken uit om te stomen.
  • Aan de hand van enkele bereidingen krijg je tijdens de democooking advies en tips.
  • Je krijgt de kans om je vragen te stellen tijdens de sessie.

Praktisch

  • Duur: 45 min.
  • De sessie is gratis.
  • Deelnemen kan via YouTube. De link krijg je voor aanvang.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 maand na afloop.
  • Stel live al je vragen via de chat.

Een kookexpert aan je zijde

Alle lesgevers van onze culinaire webinars weten hoe de vork in de steel zit en jij kan mee proeven van hun ervaring om het beste uit jezelf te halen. Of ze nu chef-kok zijn of gewoon een passie voor lekker eten hebben, ze laten je graag een wereld van nieuwe smaken en technieken ontdekken en helpen je live met al je vragen. Zo leer je altijd op een fijne manier iets bij, gewoon van bij je thuis!