Kom alles te weten over drie plantaardige vleesvervangers
Tofu, tempé, seitan: heb je er al van gehoord, maar nog nooit geproefd? Die drie eiwitrijke plantaardige producten zijn een goed alternatief voor dierlijke producten, als je af en toe wat minder vlees wil eten.
In dit webinar ontdek je hoe die vleesvervangers gemaakt worden en hoe jij ermee aan de slag kan gaan in de keuken. Heerlijke gerechten op basis van tofu, tempé of seitan ? Onze expert geeft je heel wat ideeën en tips & tricks.
Op het programma:
- Wat is tofu, tempé en seitan? Hoe worden ze gemaakt? Hoe gebruik je ze?
- Inspiratie en ideeën om deze vleesvervangers smakelijk te bereiden.
- Kookdemonstratie: onze chef maakt 3 eenvoudige en snelle gerechtjes. Jij kijkt en leert de kneepjes van het vak.
- Je krijgt de receptjes én nog een extra recept om thuis zelf uit te proberen.
Wie is de lesgever?
Voor vegan expert Viviane Van Dyck is goede voeding de beste manier om fysiek en mentaal in balans te blijven. Het dieet dat Viviane zelf volgt is macrobiotisch, waarbij ze uitdrukkelijk kiest voor biologische, seizoensgebonden en lokale producten. Viviane schreef drie boeken over voeding, bedenkt recepten en deelt haar kennis in plantaardige kooklessen en lezingen. Lees meer.
Hoe werkt het praktisch?
- Duur: 90 min.
- Deelnemen kan via YouTube. De link krijg je voor aanvang.
- Stel live al je vragen via de chat.
- Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
Lees meer over het verloop van een digitale lezing.