Hoe verloopt een digitale lezing?

Verpakkingsetiketten ontcijferen, opruimen met uw kinderen of aromatherapie ontdekken... Onze experts delen kennis, inzichten en praktisch advies over actuele thema's zoals onderwijs, duurzaamheid, consumptie of voeding. Je kan de sessie live online volgen vanuit het comfort van uw eigen huis. Kies uw onderwerp en log in. Dat is hoe het werkt!

Wat is inbegrepen in de prijs van een online Tips&Talks lezing?

  • Een lezing met presentatie, gegeven door een expert
  • Een schat aan informatie, inspiratie en praktisch advies
  • Al de antwoorden op je vragen
  • Herbekijk de sessie

Wat gaan we doen tijdens een digitale lezing?

Bevestiging inschrijven & praktische info

Na het boeken van je sessie ontvang je een bevestiging van je reservatie. De dag na je inschrijving krijgt u per e-mail de Zoom-link toegestuurd waarmee je kan inloggen op het moment van de lezing.  

Vervolgens sturen wij u een eerste herinnering 24 uur voor de sessie en een tweede 1 uur voor de sessie. Zo bent u er zeker van de sessie niet te missen!

De lezing begint!

Installeer je met je laptop of tablet. De deskundige deelt zijn kennis en inzichten. Je krijgt praktische adviezen die je thuis kunt toepassen. Via de chat kan je live al je vragen stellen.

Iets gemist? Herbekijk de sessie

Via de link die we je via mail bezorgden kan je de sessie tot 1 week herbekijken.

Wat vond je van de online Tips&Talks lezing?

Na afloop ontvang je een evaluatieformulier in je mailbox. Met deze feedback gaan wij aan de slag om onze activiteiten in de toekomst te verbeteren.

Zin gekregen in een lezing?