Digital Tasting
€ 30

Bierproeverij: Belgisch & ambachtelijk (digitaal)

- Ontspannen avond bij je thuis. Leuk om alleen, samen met je partner of in kleine bubbel te doen.
- Je hoeft geen bierkenner te zijn. 

- Inclusief handige tastingfiches én 7 dagen de tijd om sessie te (her)bekijken


Ieder biertje, een pleziertje! In deze workshop ga je een aantal ambachtelijke Belgische streekbieren proeven. Ondertussen vertelt onze biersommelier je meer over de verschillende bier- en brouwstijlen en de bijhorende streekgeschiedenis. Een workshop vol onvergetelijke aroma’s en leuke anekdotes!

* Individuele sessie:  Je kiest er zelf voor of je je camera aanzet of niet. In dat geval kunnen de andere deelnemers je ook zien.  
Type workshop: digitale bierdegustatie

Duur: 1,5 u.
 

Praktische info

- Voor deze workshop werken we met Zoom.. Een gewone computer of tablet (plus een vlotte internetverbinding) volstaat. Via de chat kan je extra vragen stellen aan de biersommelier.

- Om aan deze bieravond deel te nemen moet je 16 jaar of ouder zijn. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

- Het proefpakket wordt een viertal werkdagen voor de tasting geleverd in een door jouw gekozen ColliShop-afhaalpunt. (Enkele dagen na je inschrijving ontvang je een mail waarbij je je voorkeur afhaalpunt kan aanduiden)

- We bezorgen je ook foodpairing suggesties.

- In principe kan je met drie personen proeven van één flesje bier. Er kunnen dus gerust nog twee andere personen mee proeven van jouw geleverde bierpakket.

- Het proefpakket bevat 5 verschillende flesjes bier. 

- 24 uur voor de workshop ontvang je de Zoom-link om in te loggen en een herinnering om de biertjes koud te zetten. Hou voor alle zekerheid wel je reclame- en spamfolders van je mailbox in de gaten. Het kan zijn dat de mail daar tussen geraakt. 

- Achteraf krijg je nog een mailtje met een tastingfiche per bier en een link naar de opname van de Zoom-sessie, zodat je die nog 7 dagen kan (her)bekijken

 

Nog een vraag? Lees eerst de Veelgestelde vragen.

Inschrijven? Kies een sessie:

Georganiseerd door: