Digital Tasting
€ 30

Bierproeverij: Belgisch & ambachtelijk (digitaal)

Ieder biertje, een pleziertje! In deze workshop ga je een aantal ambachtelijke Belgische streekbieren proeven. Ondertussen vertelt onze biersommelier je meer over de verschillende bier- en brouwstijlen en de bijhorende streekgeschiedenis. Een workshop vol onvergetelijke aroma’s en leuke anekdotes!

* Individuele sessie:  Je kiest er zelf voor of je je camera aanzet of niet. In dat geval kunnen de andere deelnemers je ook zien.  
Type workshop: digitale bierdegustatie

Duur: 1,5 u.
 

Praktische info

- Voor deze workshop werken we met Zoom.. Een gewone computer of tablet (plus een vlotte internetverbinding) volstaat. Via de chat kan je extra vragen stellen aan de biersommelier.

- Om aan deze bieravond deel te nemen moet je 16 jaar of ouder zijn. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

- Het proefpakket wordt een viertal werkdagen voor de tasting geleverd in een door jouw gekozen ColliShop-afhaalpunt. (Enkele dagen na je inschrijving ontvang je een mail waarbij je je voorkeur afhaalpunt kan aanduiden)

- We bezorgen je ook foodpairing suggesties.

- In principe kan je met drie personen proeven van één flesje bier. Er kunnen dus gerust nog twee andere personen mee proeven van jouw geleverde bierpakket.

- Het proefpakket bevat 5 verschillende flesjes bier. 

- 24 uur voor de workshop ontvang je de Zoom-link om in te loggen en een herinnering om de biertjes koud te zetten. Hou voor alle zekerheid wel je reclame- en spamfolders van je mailbox in de gaten. Het kan zijn dat de mail daar tussen geraakt. 

- Achteraf krijg je nog een mailtje met een tastingfiche per bier en een link naar de opname van de Zoom-sessie, zodat je die nog 14 dagen kan (her)bekijken

 

Nog een vraag? Lees eerst de Veelgestelde vragen.

Inschrijven? Kies een sessie:

Georganiseerd door: