Hoe verloopt een online drankworkshop?

Bierliefhebber, whiskeyfan of drink je weleens graag rum of gin? Wij hebben alles in huis voor een gezellige online proeverij die je van thuis uit kunt volgen, alleen of met vrienden! Kies je favoriete thema uit, log in en laat je begeleiden door onze expert. Hoe verloopt een digitale tasting precies?

Hoe verloopt een digitale proeverij?

Tijdens een online tasting leer je van je favoriete drankje genieten als een pro! Samen met een drankenexpert én een proefpakket dat je thuis ontvangt ga je aan de slag. Je leert smaken herkennen en de expert vertelt over het productieproces. Bier, rum, whisky... kies snel je thema uit.

Wat is inbegrepen in de prijs van een online tasting?

In de prijs van een digitale proeverij zijn inbegrepen:

  • Het degustatiepakket
  • Desgustatiefiches
  • De uitleg van een drankenexpert
  • Een schat aan informatie, inspiratie en praktisch advies
  • Live antwoorden op al je vragen
  • De mogelijkheid om de sessie na afloop te herbekijken

Wat gaan we doen tijdens een digitale tasting

Tijdens een online proeverij kan je regionale bieren  proeven, de zonnige Cubaanse sfeer van Cuba opsnuiven, de wondere wereld van rum ontdekken of meer te weten komen over de smaak en de productie van verrassende whisky's. En dat allemaal zonder je huiskamer te verlaten!

Je krijgt je proefpakket thuisgestuurd en kan gerust een paar vrienden of familie uitnodigen om samen met onze expert verschillende dranken te proeven! Hoe meld ik me aan? En hoe schrijf je je precies in voor een online proeverij?

Bevestiging inschrijven & praktische info

Na het online boeken van je sessie ontvang je een bevestiging van je reservatie.

Eén week voor de sessie ontvang je een persoonlijke YouTube-link waarmee je kan inloggen. 24 uur voor de start van de sessie sturen we je een eerste herinneringsmail. Zo mis je de sessie zeker niet!

Log online in

Installeer je met je laptop, tablet, smartphone of voor de televisie. De deskundige deelt zijn kennis en inzichten. Je krijgt praktische adviezen die je thuis kunt toepassen. Via de chat kan je live al je vragen stellen.

De trainer leidt je door het proefproces. Terwijl je de drankjes uit je degustatiepakket proeft, krijg je informatie over de herkomst en het productieproces van de drankjes, alsook praktische tips voor een optimale degustatie. Je krijgt ook een aantal leuke anekdotes en tips.

Via de chat kan je live al je vragen stellen. Kortom, alle inspiratie die je nodig hebt om thuis van je drankjes te genieten!

De sessie herbekijken?

Na de proeverij ontvang je de degustatiefiches. Iets gemist tijdens de degustatie? Je krijgt een link toegestuurd waarmee je tot 1 week nadien de sessie kunt herbekijken.

Wat vond je van de proeverij?

Na afloop ontvang je een evaluatieformulier in je mailbox.

Met deze feedback gaan wij aan de slag om onze activiteiten te verbeteren.

Zin gekregen in een online drankenworkshop?