Spruitjes zijn op hun lekkerste van oktober tot en met maart. Toos maakt samen met jou een tof spiesje met spruitjes en vegetarische balletjes.
Pompoenhummus
Recept
Wat te doen met het vruchtvlees van je halloweenpompoen? Maak er deze lekkere hummus mee! Ontdek hier het recept.
Pumpkin and gingercocktail
Recept
Straks een pompoen uithollen voor Halloween? Maak wat lekkers met het vruchtvlees, zoals deze crazy pompoen-gingercocktail!
Hotdog mummies
Recept
Halloween! Ook monsters moeten af en toe hun maag vullen. Ze verslinden in één hap deze overheerlijke mummie-hotdogs!
Pittige gambas met Indonesiche pindasaus
Recept
Met dit hapje waan je je écht op reis. Sylvie-Anne leert je pittige gambas met Indonesische pindasaus maken.
Geitenkaasrolletjes
Recept
Als apero of voor een gezellige tapasavond: pak je gasten helemaal in met deze geitenkaasrolletjes op de wijze van Syvie-Anne.
Limonade van citroen-lavendel siroop
Recept
Vergeet klassieke limonades. Waarom de smaak citroen-lavendel niet eens uitproberen? Zelfgemaakt én superverfrissend!
Pesto met pistachenootjes en munt
Recept
Bij een zomers aperomoment mag een pestodip niet ontbreken. Waag je eens aan deze originele versie met pistachenootjes en munt.
Hummus van rode biet
Recept
Geef kleur aan je apero met deze heerlijke rodebietenhummus van Sylvie-Anne. Ideaal om mooie zomeravonden op te fleuren!
Samosas
Recept
Een genot bij elke hap! Michaela toont je hoe je verse 'samosas' maakt en opvult. En deze Aziatische snack eet je natuurlijk uit het vuistje.
Chickenwings met colasaus
Recept
Sticky chickenwings met pittige cola-barbecuesaus?! Je hoor, je leest het goed. Bart toont je hoe je dit typisch Amerikaans gerecht perfect op smaak brengt.
Verse loempia met garnalen
Recept
Aziatische loempia's zijn ook bij ons heel populair. En eigenlijk kan je er alle kanten mee uit. Probeer eens dit recept met garnalen van chef Michaela.