Aperitief

Spiesje van balletjes en spruiten

Recept

Spruitjes zijn op hun lekkerste van oktober tot en met maart. Toos maakt samen met jou een tof spiesje met spruitjes en vegetarische balletjes.

Pompoenhummus

Recept

Wat te doen met het vruchtvlees van je pompoen? Maak er deze lekkere hummus mee! Ontdek hier het recept.

Pumpkin and gingercocktail

Recept

Straks een pompoen uithollen voor Halloween? Maak wat lekkers met het vruchtvlees, zoals deze crazy pompoen-gingercocktail!

Hotdog mummies

Recept

Ook monsters moeten af en toe hun maag vullen. Ze verslinden in één hap deze overheerlijke mummie-hotdogs!

Pittige gambas met Indonesiche pindasaus

Recept

Met dit hapje waan je je écht op reis. Sylvie-Anne leert je pittige gambas met Indonesische pindasaus maken.

Geitenkaasrolletjes

Recept

Als apero of voor een gezellige tapasavond: pak je gasten helemaal in met deze geitenkaasrolletjes op de wijze van Syvie-Anne.

Limonade van citroen-lavendel siroop

Recept

Vergeet klassieke limonades. Waarom de smaak citroen-lavendel niet eens uitproberen? Zelfgemaakt én superverfrissend!

Pesto met pistachenootjes en munt

Recept

Bij een zomers aperomoment mag een pestodip niet ontbreken. Waag je eens aan deze originele versie met pistachenootjes en munt.

Hummus van rode biet

Recept

Geef kleur aan je apero met deze heerlijke rodebietenhummus van Sylvie-Anne. Ideaal om mooie zomeravonden op te fleuren!

Samosas

Recept

Een genot bij elke hap! Michaela toont je hoe je verse 'samosas' maakt en opvult. En deze Aziatische snack eet je natuurlijk uit het vuistje.

Chickenwings met colasaus

Recept

Sticky chickenwings met pittige cola-barbecuesaus?! Je hoor, je leest het goed. Bart toont je hoe je dit typisch Amerikaans gerecht perfect op smaak brengt.

Verse loempia met garnalen

Recept

Aziatische loempia's zijn ook bij ons heel populair. En eigenlijk kan je er alle kanten mee uit. Probeer eens dit recept met garnalen van chef Michaela.