Zoek je nog iets leuks voor de zomervakantie? Onze Summer Academy voor kids én volwassenen verrast met inspirerende dagactiviteiten en workshops!

Op zoek naar een activiteit op een specifieke weekdag?

Filter toepassen
Filter toepassen
Filter wissen
€ 31

Creëer je eigen tuinfeest

Zomers dagkamp - Een spetterend tuinfeest van a tot z op poten zetten in 1 dag? Yes, we can! Jij feest toch ook mee?
€ 31

De wonderen van de wetenschap

Zomers dagkamp - Duik met ons mee in de wonderlijke wereld van de wetenschap! Een ideale manier om te experimenteren met STEM.
€ 31

Geef kleur aan je fantasie

Zomers dagkamp - Laat je fantasie de vrije loop: in deze dag vol knutselplezier maken we allerlei kleurrijke creaties. Ook in de keuken!
€ 31

Kom tot rust in dromenland

Zomers dagkamp - Jouw dromen zijn de ster van de dag! Drukte en overprikkeling laten we thuis: we gaan heerlijk ontspannen en samen wegdromen.
€ 31

Natuurlijk creatief

Zomers dagkamp - Klaar voor een avontuurlijke dag in de natuur? Haal je groene vingers boven en geniet van een zelfgemaakte picknick.
€ 31

Op naar de finishlijn!

Zomers dagkamp - We knutselen onze weg naar de finishlijn! Ontdek hoe je je eigen racewagentje bouwt en maak je klaar voor een spannende wedstrijd.
€ 31

Op sportief avontuur

Zomers dagkamp - We geven onze eigen draai aan de Olympische Spelen: een dag vol spel en avontuur. Stilzitten is geen optie. Leef je helemaal uit!
€ 31

Reis rond de wereld

Zomers dagkamp - We spelen spelletjes uit meer dan 20 verschillende landen en gaan op tocht om te ontsnappen aan een vulkaanuitbarsting. Geraken we weer in België?
€ 31

Tover je om tot een festivalster

Zomers dagkamp - Droom jij ervan om je uitdossen als festivalster en je talent op een podium delen? Grijp je kans op ons festival!

Vragen? 

Lees de veelgestelde vragen over onze zomerateliers >