Ontdek onze workshops voor de allerkleinsten

Beleef intense momenten samen met je baby tijdens een van onze interactieve activiteiten, en wissel ondertussen ervaringen uit met andere jonge ouders. Kortom, een heerlijk moment van aandacht voor je kindje, pure ontspanning voor jou!

Een ding is alvast zeker: tijdens onze leerrijke workshops leer je op een ontspannen manier heel wat bij! Een kleine greep uit ons babyvriendelijke aanbod

In samenwerking met

 

Door de corona-crisis zien onze activiteiten er iets anders uit. Jouw veiigheid is het allerbelangrijkste voor ons!
Klik hier voor meer info over hoe het eraan toegaat tijdens jouw activiteit.

Ontdek ons aanbod

Eerste hulp voor spitsuur-ouders

Weer gaan werken en een thuis mét baby runnen? In deze workshop doe je inspiratie en inzichten op en krijg je concrete ‘survival tips’ om de overgang van je oude naar je nieuwe leven met ‘schwung’ te overleven.

2 uur
12

Info en inschrijvingen

Zwangerschapsyoga

Tijdens deze lessenreeks ontdek je ontspannings- en ademhalingstechnieken om tot rust te komen. Dat is niet alleen prettig voor jezelf, maar ook van groot belang voor je baby, want in een rustige buik kan hij goed groeien.

5 sessies van 1,5 uur
60

Tosca getuigt

“Wat een intiem moment voor mij en mijn baby. Het leek alsof ons kindje voelde dat ik er was. Ik ging helemaal zen terug naar huis.”

Info en inschrijvingen

Technieken om je baby te dragen

Ontdek de draagtechniek die bij jou en je kindje past. Samen testen we verschillende methodes en technieken uit.

3 uur
12

Ewout, papa van Mare, getuigt

“Ons dochtertje Mare komt echt tot rust in haar draagdoek. Ze herkent onze draagdoek of draagzak zelfs al! Ze trappelt dan enthousiast omdat ze weet dat er iets leuks gaat gebeuren.”

Info en inschrijvingen

Babymassage

Leer verschillende massagetechnieken toepassen. De bewegingen van jouw handen op zijn lijfje, laten je baby heerlijk ontspannen en jullie band wordt er nóg sterker door.

1,5 uur
12

Marika, mama van Noa, getuigt

“Mijn Noa was het jongste kindje in de workshop. De technieken hielpen mij om zekerder met haar fragiele lijfje om te gaan. Nu genieten we dagelijks van ons momentje babymassage.”

Info en inschrijvingen

Muziek maken met je baby, peuter of kleuter

Door de corona-crisis zijn er tijdelijk geen sessies van deze workshops gepland.

We verzinnen samen liedjes, dansen op verschillende muziekstijlen en verkennen eenvoudige instrumenten zoals sambaballen, tamboerijnen, trommels.

1 uur
12

Leen, mama van Jack, getuigt

“Mijn zoontje Jack wist niet waar eerst kijken: naar de instrumenten, de aparte materialen of de andere kindjes. Het maakte wel indruk want weer thuis ging hij meteen met een trommel aan de slag!”

Info en inschrijvingen

EHBO voor baby’s en kinderen

Huis-tuin-en-keukenongevallen zijn snel gebeurd, zeker met kleine kinderen in huis. Tijdens deze workshop leer je het hoofd koelhouden en gepast te reageren.

3 uur
20

Kevin en Sabrina, jonge ouders, getuigen

“In de workshop legde een expert van het Rode Kruis ons de voornaamste basistechnieken uit. Wij vonden vooral de praktijkoefening rond verslikking en de tips bij koortsstuipen nuttig. Sindsdien hebben we een veel zekerder gevoel dat we ons zoontje zullen kunnen helpen als het nodig!”

Info en inschrijvingen

Reanimeren van baby's en kinderen

Door de corona-crisis zijn er tijdelijk geen sessies van deze workshops gepland.

Samen met het Rode Kruis Vlaanderen bekijken we tijdens deze workshop zowel de theorie als de praktijk van het reanimeren. Je leert eenvoudige technieken voor hartmassage en mond-op-mondbeademing toepassen op kleine kinderen.

3 uur
20

Info en inschrijvingen

Doorgrond het slaapritme van je kleintje

De slaap van jonge kinderen lijkt soms een raadsel, maar met enkele houvasten snap je er al snel meer van en kan je eraan werken! Babyslaapcoach Lise Dullaerts zet je flink op weg.

90 min.
20

Info en inschrijvingen

Opruimen met kinderen doe je zo

Opruimen met de kinderen, dat kan simpel! Opruim- en routinecoach Tina Favache geeft tips en advies om kinderspullen op te ruimen, alleen of met je kinderen.

90 min.
20

Info en inschrijvingen

Dreambaby: alles voor toekomstige ouders en hun baby

Onze inspiratie voor een gezellige workshop hoeven we natuurlijk niet ver te zoeken. Want daarvoor werken we samen met Dreambaby, dé babyspecialist van Colruyt Group.

Je kan in meer dan 30 Dreambaby-winkels en de webshop terecht voor:

° een uitgebreid aanbod babyartikelen

° persoonlijk advies van ervaren winkelmedewerkers

° een unieke geboortelijstservice

Leg je een geboortelijst bij Dreambaby? Dan kan je dankzij de Baby Bonus rekenen op meer dan € 150 aan extra voordelen en gratis producten voor jou en je kindje.

Zo krijg je onder meer bij reservatie van 1 van onze babyworkshops een workshop naar keuze, t.w.v. € 35, cadeau!

Ontdek hier alle voordelen.

Waar vind je onze Academy’s?