Ontdek onze workshops voor de allerkleinsten

Beleef intense momenten samen met je baby tijdens een van onze interactieve activiteiten, en wissel ondertussen ervaringen uit met andere jonge ouders. Kortom, een heerlijk moment van aandacht voor je kindje, pure ontspanning voor jou!

Een ding is alvast zeker: tijdens onze leerrijke workshops leer je op een ontspannen manier heel wat bij! Een kleine greep uit ons babyvriendelijke aanbod

In samenwerking met

Ontdek ons aanbod

Zwangerschapsyoga

Tijdens deze lessenreeks ontdek je ontspannings- en ademhalingstechnieken om tot rust te komen. Dat is niet alleen prettig voor jezelf, maar ook van groot belang voor je baby, want in een rustige buik kan hij goed groeien.

6 sessies van 1,5 uur
72

Tosca getuigt

“Wat een intiem moment voor mij en mijn baby. Het leek alsof ons kindje voelde dat ik er was. Ik ging helemaal zen terug naar huis.”

Info en inschrijvingen

Yoga met je baby

Tijdens deze sessie doen we een aantal spierversterkende oefeningen voor mama en specifieke oefeningen voor je baby.

4 sessies van 1,5 uur
48

Eva, mama van Astrid, getuigt

“Super om na mijn bevalling weer wat te bewegen. Mijn dochtertje Astrid werd heel rustig van ons contact tijdens de oefeningen. Echt een aanrader!”

Info en inschrijvingen

Technieken om je baby te dragen

Ontdek de draagtechniek die bij jou en je kindje past. Samen testen we verschillende methodes en technieken uit.

3 uur
12

Aurélie, mama van Victor, getuigt

“Leuk dat ik verschillende draagtechnieken kon uitproberen om te ontdekken dewelke het best bij me past. Ik koos voor de draagdoek, maar mijn man vond een draagzak makkelijker. We hebben ze nu allebei thuis en elk van ons gebruikt zijn favoriet!”

Info en inschrijvingen

Babymassage

Leer verschillende massagetechnieken toepassen. De bewegingen van jouw handen op zijn lijfje, laten je baby heerlijk ontspannen en jullie band wordt er nóg sterker door.

1,5 uur
12

Marika, mama van Noa, getuigt

“Mijn Noa was het jongste kindje in de workshop. De technieken hielpen mij om zekerder met haar fragiele lijfje om te gaan. Nu genieten we dagelijks van ons momentje babymassage.”

Info en inschrijvingen

Muziek maken met je baby, peuter of kleuter

We verzinnen samen liedjes, dansen op verschillende muziekstijlen en verkennen eenvoudige instrumenten zoals sambaballen, tamboerijnen, trommels.

1 uur
12

Leen, mama van Jack, getuigt

“Mijn zoontje Jack wist niet waar eerst kijken: naar de instrumenten, de aparte materialen of de andere kindjes. Het maakte wel indruk want weer thuis ging hij meteen met een trommel aan de slag!”

Info en inschrijvingen

EHBO voor baby’s en kinderen

Huis-tuin-en-keukenongevallen zijn snel gebeurd, zeker met kleine kinderen in huis. Tijdens deze workshop leer je het hoofd koelhouden en gepast te reageren.

3 uur
20

Info en inschrijvingen

Waar vind je onze Academy’s?