Hét geheim van een lekkere saus? Een goede fond natuurlijk! En hoe je die smaakmaker precies gebruikt, verklapt lesgeefster Aziza nog snel even voor de feestdagen!
Hoe snij en bewaar je verse kruiden?
Tip & Trick
Verse kruiden zijn de ideale finishing touch van je gerecht: frisse kleur en extra smaak! Lesgeefster Tine toont hoe je ze het beste snijdt en bewaart.
Let’s meet: 4 plantaardige vleesvervangers
Tip & Trick
Lesley Van Hul, arts en voedingsdeskundige met een passie voor koken, gidst je door het aanbod van plantaardige vleesvervangers.
koken
€ 38
Vegetarisch barbecueën
Ontdek tijdens deze kookworkshop vegetarische recepten voor de barbecue.
€ 12
Start to veggie (digitaal)
Wat vaker vegetarisch koken? Arts en chef-kok Lesley Van Hul legt je in dit webinar uit waarop je moet letten.
€ 38
Vegetarisch barbecueën
Ontdek in dit zomeratelier heerlijke vegetarische recepten voor de barbecue.
€ 35
Confituur: puur en gedurfd
In deze workshop verken je al kokend de smaakvolle wereld
van confituur: van klassieke tot heel verrassende combinaties.
€ 38
Verrassend veggie
Ga in deze kookworkshop met ons mee op ontdekking in de veggie wereldkeuken.
€ 0
Start to veggie? Kom naar onze rondleiding!
Evenwichtige en gezondere voeding zijn thema’s die voor iedereen belangrijk zijn. Wil je een eerste stap in die gezonde richting zetten door minder vlees of vis te eten? Makkelijker gezegd dan gedaan!