Word animator!

Ben jij de enthousiaste animator die kinderen een onvergetelijk verjaardagsfeestje kan bezorgen? En ben je op zoek naar een aantrekkelijke bijverdienste? Dan ben jij wie we zoeken!

Wie zijn wij?

Colruyt Group Academy biedt inspirerende workshops aan voor jong en oud. Ons aanbod bestaat uit een hele reeks verrassende kookworkshops, degustaties, knutselateliers en lezingen. Ook groepen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor een inspirerende activiteit.

Daarnaast organiseren we ook verjaardagsfeestjes voor kids vanaf de 3e kleuterklas. Hiervoor zoeken we enthousiaste animatoren!

Animator

Wat zijn de taken van de animator?

  • Als animator begeleid je een groep van max. 12 kids bij de speel-, kook- en knutselactiviteiten tijdens het feestje (gedurende 3u). 
  • De inhoud van onze verjaardagsfeestjes is al volledig uitgewerkt en al het materiaal wordt voorzien. Het is jouw taak om de kids op een creatieve manier onder te dompelen in het thema van het feestje: gaande van unicorns tot cowboy-feestjes. 
  • Je zorgt dat elk kind zijn plaatsje in de groep vindt en hebt oog voor de veiligheid van de kinderen.

Welke profielen zoeken we ?

  • Je hebt (of volgt) bij voorkeur een opleiding genoten in een pedagogische richting of beschikt over een attest Animator in het Jeugdwerk.Ook kandidaten met ervaring in speelpleinwerking, in jeugdbewegingen of met een sterke motivatie en feeling met kinderen komen in aanmerking.  
  • Je woont in de buurt van 1 van onze Academy’s: Klik hier om onze locaties te ontdekken.

Wat bieden we jou ?

  • Een aantrekkelijke vergoeding als student, freelancer of interimkracht. 
  • Ruime werkmogelijkheden: de feestjes gaan door op woensdagen, zaterdagen en/of vakantieperiodes. We verwachten dat onze animatoren minstens 2 feestjes per maand begeleiden.  
  • Ondersteuning: tijdens de verjaardagsfeestjes is er steeds iemand aanwezig in de Academy om je indien nodig bij te staan

Benieuwd hoe het er aan toe gaat tijdens zo’n feestje? 

Begint het te kriebelen ? Stel je kandidaat !

Vul het inschrijvingsformulier in. Wij nemen vervolgens contact met jou op. Tot binnenkort! 🙂