Maestro apero voorjaar

In groep

Maak samen met je team verrassende hapjes en drankjes!

Cocktails, mocktails, hapjes in de oven, lekkers op een spiesje, lekkers in een glaasje …
In deze workshop worden jullie meesters in het maken (én proeven) van verrassende hapjes en drankjes. We wagen ons aan creatieve recepten vol frisse en pittige ingrediënten.
Spreken jullie alvast af wie de volgende after work drink thuis organiseert? ☺

Wat staat er op het menu?

  • Aperol spritz, limoncello lush, iced tea van jasmijn en citroengras
  • Spanakopita en samosa als hapje
  • Saltimbocca van scampi met salie en ham, pinchos met asperges, kwartelei en serranoham
  • Avocado en groene appelcrème met zalm, tomaat en buffelmozzarella, honing kipspiesje met manogsalsa, waterkerscrème met grijze garnaaltjes

Deze workshop bevat veggie recepten.

Prijs

  • € 69/persoon (excl. BTW), minimum 12 deelnemers
  • Alle hapjes samen vormen een volwaardige maaltijd.
  • De klaargemaakte recepten kunnen variëren per seizoen.

Dit is inbegrepen in de prijs:

  • Een glas cava per persoon
  • Wijn bij het eten
  • Frisdranken, mineraalwater, spuitwater, koffie en thee tijdens de workshop
  • Een professionele lesgever
  • Alle benodigde materialen (ingrediënten, schorten, keukenaccessoires ...)
  • Afwas en cleaning van de keuken

Maak samen met je team verrassende hapjes en drankjes!

Cocktails, mocktails, hapjes in de oven, lekkers op een spiesje, lekkers in een glaasje …
In deze workshop worden jullie meesters in het maken (én proeven) van verrassende hapjes en drankjes. We wagen ons aan creatieve recepten vol frisse en pittige ingrediënten.
Spreken jullie alvast af wie de volgende after work drink thuis organiseert? ☺

Wat staat er op het menu?

  • Aperol spritz, limoncello lush, iced tea van jasmijn en citroengras
  • Spanakopita en samosa als hapje
  • Saltimbocca van scampi met salie en ham, pinchos met asperges, kwartelei en serranoham
  • Avocado en groene appelcrème met zalm, tomaat en buffelmozzarella, honing kipspiesje met manogsalsa, waterkerscrème met grijze garnaaltjes

Deze workshop bevat veggie recepten.

Prijs

  • € 69/persoon (excl. BTW), minimum 12 deelnemers
  • Alle hapjes samen vormen een volwaardige maaltijd.
  • De klaargemaakte recepten kunnen variëren per seizoen.

Dit is inbegrepen in de prijs:

  • Een glas cava per persoon
  • Wijn bij het eten
  • Frisdranken, mineraalwater, spuitwater, koffie en thee tijdens de workshop
  • Een professionele lesgever
  • Alle benodigde materialen (ingrediënten, schorten, keukenaccessoires ...)
  • Afwas en cleaning van de keuken