Wedstrijd: win het boek 'Wat eten we vanavond?'

Maak kans op het boek 'Wat eten we vanavond?'

We geven maar liefst 85 exemplaren weg!

Een must have voor alle jonge gezinnen!

115 lekkere, gevarieerde en gemakkelijke recepten voor het volledige gezin.

Mama, papa, wat eten we vanavond?
Hoe vaak moet je dit zinnetje, of een variant ervan ('Ik heb honger!'), als ouder niet horen? Dus tover je snel wat op tafel, om uiteindelijk vast te stellen dat je altijd dezelfde vertrouwde gerechten maakt. Want die geweldige recepten uit heel wat kookboeken vragen eigenlijk gewoon te veel tijd, te veel ingrediënten en te veel voorbereiding... En daar hebben vaak al (een beetje) overvraagde ouders, gewoon geen energie meer voor. Toch? Daarom dus dit boek.

115 recepten die populair zijn bij de kids van andere gezinnen uit de Mama Baas community en dus ook echt werken. Ze zijn lekker, gemakkelijk én gezond. Denk aan originele lunches, yummy tussendoortjes en gevarieerde warme maaltijden. Met een mix van vlees en vegetarisch, klassieke en inventieve gerechten, zoet en hartig is dit hét kookboek dat je als gezin in huis moet hebben!

Is dit boek iets voor jou?

Speel dan mee met onze wedstrijd! Deelnemen kan tot en met 5 juni 2024 23u59.

Hoe kan je winnen?

  • Geef jouw gegevens, het juiste antwoord op onze wedstrijdvraag en je afhaallocatie door in onderstaand webformulier.
  • De 85 winnaars zullen uiterlijk 6/06/2024 verwittigd worden via e-mail.
  • Opgelet: de winnaars kunnen hun boek op enkel ophalen in hun gekozen Academy op een afgesproken moment, deze worden niet opgestuurd met Bpost.

Een coördinator van jouw gekozen Academy zal telefonisch contact met je opnemen om een moment af te spreken waarop je jouw boek kan komen ophalen. Boeken worden niet opgestuurd naar het thuisadres.

Hint nodig?

Lees hier het wedstrijdreglement en de privacyverklaring.