Pistacchio Pizza
Op zoek naar een snel en eenvoudig zomers gerecht? Deze snelle en eenvoudige pizza met fijne plakjes kip en romige burrata is perfect voor warme dagen! ... het Mamma Miaaa effect gegarandeerd !
Duur: 15 min.
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
- 1 HERTA® Dun & Rond pizzadeeg
- 100 g Finesse Kipfilet
- 3 tot 4 el basilicumpesto
- 1 handvol gepelde pistachenoten
- 1 bol burrata kaas
- Een paar blaadjes verse basilicum
- Olijfolie, zout, peper
Recept van Herta.
Bereiding
- Warm de oven voor op 220°C.
- Rol het pizzadeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Meng de basilicumpesto met de pistachenoten en verdeel de basis over het deeg.
- Bak 20 minuten in de oven, tot het deeg goudbruin is.
- Haal de pizza uit de oven en voeg de plakjes Finesse en de burrata toe.
- Garneer met basilicumblaadjes, enkele druppels olijfolie en kruid af met zout en peper.