Groene pesto

Deze groene pesto maak je in de kleine hakmolen van de Bosch Ergomaster met pijnboompitten, basilicum, parmezaan, olijfolie, zout, look en citroen.

Ingrediënten

Accessoire: kleine hakmolen

  • 125 g pijnboompitten
  • een flinke bos basilicum
  • 30 g Parmezaanse kaas
  • 35 ml olijfolie
  • 1 tl grof zout
  • 1 teentje knoflook
  • 1 citroen

Gesponsord recept door Bosch.

Bereidingswijze

Hak de pijnboompitten in de hakmolen. Voeg daarna de kaas, zout en knoflook toe. Voeg de olijfolie toe en eindig met de basilicumblaadjes. Voeg citroensap toe naar smaak. Bewaar afgedekt in de koelkast.

De luchtigste dips, soepen en spreads

Zelfbereide dips en spreads op tafel toveren voor het aperitief?

inspire.svg

Laat je inspireren