Ontdek de magie van precisie met de MUM5 keukenrobot van Bosch!

Razendsnel beslag kloppen of pizzadeeg kneden. Wat je ook gaat maken, de keukenrobots van Bosch zijn ongeëvenaard in tal van keukentaken.

Gesponsord artikel door

"Neem een opvallend design, voeg krachtige prestaties en betrouwbare technologie toe en je krijgt de MUM5 keukenrobot van Bosch. Je ideale partner voor al je creatieve bak ideeën."

Synoniem voor design en elegantie.

Bosch schenkt ook aandacht aan het esthetische. De kleurrijke modellen zijn een streling voor het oog en de smaakpapillen. Met een MUM5 keukenrobot haal je een echte eyecatcher in huis.

Krachtige prestaties dankzij roterende 3D-beweging

De MUM5 bootst de natuurlijke kneedbewegingen na van je handen. Het resultaat: steeds perfect gekneed gist-, taart- of koekjesdeeg. Deze eenvoudige en functionele keukenrobot vereenvoudigt de bereiding van je zelfgemaakte gerechten.

Veelzijdige accessoires laten je creativiteit de vrije loop

Mix, rasp, snij, hak, pers en bereid verse pasta. Laat je culinaire fantasie de vrije loop met ons ruime assortiment accessoires.

Het verwisselen van accessoires is kinderspel: met slechts één druk op de knop gaat de arm van de keukenrobot omhoog, wissel van accessoire en ga verder met je recept.

Weeg de ingrediënten rechtstreeks in de kom.

Bloem, suiker, zout, boter: weeg je ingrediënten rechtstreeks af in de kom van de keukenrobot of in één van de accessoires. Start de timer en laat de machine de ingrediënten mengen.

Ontworpen om een leven lang mee te gaan.

Met meer dan 70 jaar ervaring in motoren verwachten we dat onze toestellen niet alleen de beste resultaten leveren, maar ook lang meegaan. Geniet dag na dag, jaar na jaar van een krachtige keukenrobot.