De Bosch-inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap: de perfecte sidekick voor elke kookliefhebber.

Gesponsord artikel door

Voor wie graag kookt, zijn een veelzijdige kookplaat en een goed functionerende dampkap onmisbaar in de keuken. Maar waarom zou je kiezen voor twee afzonderlijke toestellen als je  beide in één strak en ruimtebesparend design kan hebben? Maak kennis met de Bosch-inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap, je betrouwbare sidekick in de keuken.

Dé oplossing voor culinair multitasken.

Kokkerel je graag uitgebreid voor familie en vrienden? Dan is de Bosch-inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap je op het lijf geschreven. Met FlexInduction combineer je moeiteloos 2 kookzones tot een grote. Ideaal als je graag in de weer bent met potten en pannen in verschillende formaten. Zo tover je de perfect saignant gebakken steak, een pan vol seizoensgroenten én de smeuïgste béarnaisesaus zonder moeite tegelijk op tafel.

Weg keukenstress!

Kook voortaan relaxter, dankzij slimme features als de PerfectFry Plus-sensor, die automatisch de ingestelde temperatuur handhaaft tijdens het bakken. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken dat er iets aanbrandt. En wat dacht je van één simpele bediening voor zowel de kookplaat als de dampkap?  Via Smart Hood Automatic stemt de dampkap automatisch het afzuigvermogen af op de temperatuur en het vermogen van de kookplaat.

Zeg bye-bye tegen kookgeurtjes.

Je kan dan nog zo lekker gekookt hebben, niet alle keukengeurtjes ruiken prettig als ze in huis blijven hangen. Neem nu frituurdampen of de geur van gebakken vis. De ingebouwde ventilatiemodule van deze Bosch-inductiekookplaat geeft onaangename geurtjes en dampen geen schijn van kans. En dat doet hij in alle stilte, zodat jij je kan concentreren op wat écht belangrijk is: overheerlijke gerechten klaarmaken en gezellig kletsen met je tafelgasten.

Minder plaats, meer mogelijkheden.

Wil je je keuken knus en functioneel inrichten, maar heb je niet al te veel ruimte? Dan is de Bosch-inductiekookplaat met  geïntegreerde dampkap een slimme oplossing. Omdat hij verkrijgbaar is in verschillende afmetingen — 60, 70 of 80 centimeter breed — past hij ook perfect in je kleine keuken of studio. Less is more, want je hoeft niets in te boeten aan functionaliteit. En dankzij het compacte design van de ventilatiemodule hou je zelfs nog wat extra opslagruimte over onder de kookplaat. Win-win!

Praktisch om te poetsen.

En het schoonmaken? Fluitje van een cent! Dankzij het gladde oppervlak veeg je de inductiekookplaat in een wip brandschoon met een vochtige microvezeldoek. Alle onderdelen van de ventilatiemodule neem je zo uit de kookplaat en reinig je gewoon in de vaatwasser. Makkelijk én hygiënisch.

Ontdek nu de vrijheid van minder gedoe en meer kookplezier met de Bosch-inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap. Klaar om jouw keukenervaring naar een hoger niveau te tillen?

Meer weten over Bosch