De tasting van Leen en Kris: foodpairing met bier

Een avondje gezellig met z’n tweetjes? Leen en Kris volgden samen een tasting. Ze proefden lekker bier én genoten van elkaars gezelschap.

Samen momenten delen

“Zoals veel koppels van onze leeftijd zijn we vooral met ons werk en het gezin bezig. Toch plannen we af en toe ook eens een avond zonder de kinderen. Mijn man is een echte bierliefhebber en ik hou van lekker eten. Die interesses kwamen perfect samen in de workshop ‘Foodpairing met bier’.

Een unieke avond

We hebben genoten van het samen proeven en combineren. Het was pure quality time, terwijl we ook iets nieuws konden ontdekken. En het is eens iets anders dan gewoon op restaurant of naar de cinema gaan.

Verrassende combo’s!

Ons momentje was echt toen Kris zijn lievelingsbier Geuze aan het drinken was en ik me tegoed deed aan het bijpassende hapje met ‘platte keis’ (lacht). Ik zag aan de reacties van Kris dat hij het fijn vond dat ik er ook van genoot.

Ook het Kwakbier gecombineerd met brownie was een voltreffer. Je zou er niet spontaan aan denken, maar we gaan er zeker onze vrienden mee verrassen als ze de volgende keer op bezoek komen.”