Tiense Suiker

Heb jij ook weleens nagedacht over hoe de ideale wereld er uitziet? Voor ons is dat een wereld waarin mensen tijd en aandacht hebben voor elkaar. Ook in drukke tijden. Juist in drukke tijden! Je verbonden voelen met je geliefde, je kinderen en met je vrienden, dat is wat mensen echt gelukkig maakt.
2 kinderen smeren een boterham met confituur geleisuiker Tiense Suiker

Tijd voor elkaar

Quality time, daar gaat het om. Een berichtje voor je verjaardag is leuk, maar niet voldoende. Het gaat om echt geïnteresseerd zijn. Ook als je het gevoel hebt 10 ballen tegelijk in de lucht te moeten houden. Juist in hectische tijden is het goed om af en toe op de rem te staan, te onthaasten en te genieten van goed gezelschap. Nodig vrienden uit om te komen eten, vraag buren op de koffie, ga koekjes bakken met je kinderen of geniet van een zondagse brunch met je hele gezin. En leg dan vooral die smartphone even weg.

Zeer fijne suiker Tiense Suiker

Tijd voor taarten, cakes en koekjes

Tiense Suiker draagt graag zijn klontje… oeps, zijn steentje bij aan zo’n ideale wereld. Allereerst met onze producten natuurlijk. We hebben een breed palet aan suikerproducten, waarmee je bijvoorbeeld de lekkerste taarten, cakes, koekjes, confituur en desserts maakt. Daarnaast bedenken en verzamelen we continu recepten van zoete traktaties die zo lekker zijn dat je ze graag uitdeelt om samen op te eten. Weinig tijd is geen excuus, want de meeste van onze recepten zijn snel klaar en gemakkelijk te bereiden.

Op onze website vind je regelmatig tips over hoe je kan variëren of hoe je jouw creaties nog mooier of leuker kan presenteren. Ontdek ook onze video’s die je stap voor stap doorheen het recept begeleiden.