Spadel

Reeds verschillende jaren werken wij samen met Colruyt Group Academy. Met deze samenwerking willen wij iedereen laten ontmoeten, ontdekken en ondernemen, en dat omringd door onze Belgische merken Spa en Bru.

Spadel: 100 % Belgisch

Spadel is een onafhankelijk Belgisch familiebedrijf dat dranken op basis van natuurlijk mineraalwater produceert en commercialiseert. Elke dag willen wij het beste van de natuur bij de consument brengen: zuiver natuurlijk mineraalwater. Als de mens het water beschermt, beschermt het water de mens. Voor ons vandaag, maar ook voor de komende generaties.  In onze duurzaamheidsstrategie streven we dan ook naar een harmonieuze en respectvolle verhouding van de mens tot de natuur.

Van bron tot consument

De kwaliteit, de puurheid en de natuurlijkheid van natuurlijk mineraalwater zijn gewaarborgd van de bron tot in het glas. De strikte bescherming van de waterbronnen zorgt ervoor dat het natuurlijk mineraalwater dat onze kleinkinderen binnen 50 jaar gaan drinken hetzelfde is als wat wij vandaag drinken… zuiver en natuurlijk!

Ontdek de verhalen van Spa en Bru.