Reckitt

Sinds enkele jaren werkt Reckitt trots samen met Colruyt Group Academy. Net als hen bouwen we aan een duurzame toekomst. Samen maken we een positief verschil en komen we dichter bij ons passioneel doel: het creëren van een schonere, gezondere wereld voor iedereen!

Het belang van hygiëne voor onze gezondheid

Nu meer dan ooit begrijpen we allemaal het belang van hygiëne. Netheid vormt de kern van onze eigen goede gezondheid – voor ons, onze families, vrienden en de gemeenschap. Hier bij Reckitt begrijpen we de grote rol die we hierin spelen. We zetten ons in om iedereen te helpen de best mogelijke zorg te dragen voor de wereld die we allemaal delen. We werken met hernieuwbare energie en innovatie om de best mogelijke producten te maken. En dan maken we ze nog beter! Onze cultuur bouwt op wat ons succesvol heeft gemaakt; en ons uitrust voor duurzame groei, zodat we de komende generaties kunnen blijven beschermen, genezen en verzorgen. Zo maken wij het verschil!

Meer weten over de missie van Reckitt? Je leest het op hun website

Een welriekende wereld

Air Wick maakt al tientallen jaren prachtige geuren, geïnspireerd door de beste ingrediënten in de natuur, terwijl consumenten in meer dan 80 landen over de hele wereld elke dag genieten van Air Wick-producten.

Als ambitieuze innovator in luchtverzorging streeft Air Wick er altijd naar om nieuwe oplossingen voor u te bedenken. Dat is de reden waarom ons brede portfolio omvat, maar niet is beperkt tot automatische sprays, plug-in geuroliën, essentiële mistverspreiders, geurstokjes, aerosols, enz.

Ontdek de wereld van AirWick.

Propere toiletten voor iedereen

Harpic heeft als doel een wereld creëren waar iedereen toegang heeft tot een hygienisch schoon toilet.

Wist u dat 1 op de 3 mensen geen toegang heeft tot een toilet en veel mensen over de hele wereld worstelen met de voorzieningen die ze wel hebben?

Wij zullen mensen helpen verbeterde sanitaire voorzieningen te omarmen en superieure oplossingen te blijven leveren die alle delen van uw toilet perfect reinigen en onderhouden.

Lees meer over de perfecte hygiëne van Harpic.

Samen tegen waterverspilling

Finish staat voor een grondige schone vaat en wil een einde maken aan waterverspilling.

Elk jaar verspillen mensen over de hele wereld miljarden liters kostbaar drinkwater door hun vaat voor te spoelen. Als werelds grootste merk voor automatisch afwassen, heeft Finish een missie #FinishWaterWaste. We beloven dat onze producten u vanaf de eerste keer een sprankelend schone vaat geven, elke keer weer, zonder dat u vooraf hoeft te spoelen - waardoor u tientallen liters water per lading bespaart. Want samen kunnen onze kleine veranderingen een enorme impact hebben.

Ontdek de tips & tricks van Finish.