Pur Natur

Sinds het prille begin zijn wij een trotse vaste partner in de kookworkshops van Colruyt Group Academy. Gezonde voeding waarbij zuivel een belangrijke rol speelt, staat centraal in onze samenwerking. Dankzij de originele en gezonde recepten uit de workshops ervaren consumenten de unieke en veelzijdigheid van onze heerlijke Pur Natur-zuivelproducten.

Kip tika masala Pur Natur

Dé favoriet van velen

Pur Natur is een lekkere kwaliteitsyoghurt gemaakt met 100% biologische en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De unieke natuuryoghurt op basis van verse biologische melk smaakt van nature heerlijk mild en zacht.

De subtiele smaakbeleving, de smeuïge massa, de unieke zachte smaak samen met de premium verpakking maken dit product een uniek concept waarbij ons respect voor de aarde, de planten en de dieren het geheel compleet maakt.

Zuivel van hoge kwaliteit

Pur Natur is eenvoudig, sober, duidelijk en clean. Onze yoghurt staat garant voor een sublieme kwaliteit en is enig in zijn soort.

Naast de yoghurt bieden wij ook nog een uitgebreid gamma verse kaas, verse melk, verse trommelkarneboter, verse room, room-en yoghurtijs aan.

Ontdek het hele verhaal van Pur Natur