Pietro Coricelli

Verandering, innovatie, kwaliteit: dat betekent voor ons samenwerken met Colruyt Group Academy. Wij steunen maar al te graag inspirerende initiatieven om nieuwe mensen te ontmoeten, workshops te volgen en nieuwe smaken en talenten te ontdekken. Colruyt Group Academy geeft ons de kans om nieuwe mogelijkheden te verkennen en om mensen te inspireren en te verbinden.
bord penne met balletjes in tomatensaus Pietro Coricelli Extra Vergine di olivia

Italië in je keuken

Het was 1939 toen de extra olijfolie van eerste persing van Pietro Coricelli zijn debuut maakte op de Italiaanse tafels in het hart van Italië. Vandaag behoort Pietro Coricelli tot de grootste olijfoliebedrijven in Europa en exporteert het naar meer dan 110 landen in de wereld. Daarmee vertegenwoordigen we een van de meest verspreide Italiaanse merken ter wereld.

Groot aanbod

Naast de eeuwenoude traditie van extra olijfolie van de eerste persing, experimenteren we met een breed scala van oliën met speciaal geselecteerde fijne grondstoffen uit de hele wereld. Dit maakt Pietro Coricelli tot één van de grote merken met een brede selectie van producten.

Ontdek hier het hele verhaal van Pietro Coricelli.