Pernod Ricard

Bij Pernod Ricard zijn we "créateurs de convivialité". Het idee van delen is nauw verbonden met ons geloof: delen met anderen en de planeet. Het is niet meer dan normaal dat we samenwerken met Colruyt Group Academy, die dezelfde waarden deelt.
Fles Havana Club 7 anejos

De iconische Havana Club

Al eeuwenlang speelt Cuba een centrale rol in de geschiedenis van rum. Van bij de introductie van suikerriet tot en met het productieproces van rum, slaagde Cuba erin om zich de kunst van het laten rijpen van kwaliteitsvolle rum eigen te maken, met respect voor de Cubaanse traditie.

Havana Club onderhoudt de traditie van het rum-maken, dankzij de vakkennis die van de ene generatie op de andere doorgegeven wordt.

Lees het hele verhaal van Havana Club hier.

Flessen Lillet op tafel met zomerse cocktailglazen

Elegante Lillet

Lillet Blanc is een stijlvol aperitief uit Frankrijk met een mooie gouden kleur. Lillet is een subtiele blend van streng geselecteerde wijnen uit Bordeaux (85%), en fruitlikeuren (15%) die ter plekke vakkundig worden bereid. In het rijke en volle smakenpalet proef je de tegenstelling van zoet en bitter prachtig in balans, waarna je geniet van een heerlijke lange afdronk.

Ontdek hier alles over Lillet.

Productshot Fles Absolut Vodka glazen gevuld met ijs

Absolut, rijk aan smaak

Absolut is een Zweedse wodka gemaakt van tarwe en zuiver water afkomstig uit Åhus. Absolut Vodka wordt op prijs gesteld voor zijn rijke, krachtige en complexe smaak die tegelijk zacht is en gekenmerkt wordt door een krachtig graanaroma.

Ontdek hier alles over Absolut.

Ons vakmanschap drink je met verstand.