Ola

Wist je dat het bewezen is dat ijs eten gelukkig maakt? Bij Ola geloven we in het verspreiden van vreugde. Daarom laten we je in samenwerking met Colruyt Group Academy samen met je familie en vrienden genieten van kwaliteitsijs.

Een 100% Belgisch merk

Ola, het Belgische merk bij uitstek, bestaat al sinds 1956. Ons basisdoel? Kwaliteitsvol en lekker ijs maken. Al jaren zijn de ijsjes van Ola de meest gegeten ijsjes in België. Voor de allerkleinsten hebben we vrolijke waterijsjes in verschillende vormen en smaken: twister, Calippo, raket en nog veel meer! De meeste van onze kinderijsjes zijn gemaakt zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en hebben een laag suikergehalte.

Vanille-ijs, een klassieker

Verwen jezelf of je hele gezin met Ola's vanille-ijs: romig met een heerlijke vanillesmaak. Krijgen jullie maar niet genoeg? Ola vanille-ijs is niet alleen verkrijgbaar in 900 ml maar ook in een voordeelverpakking van 1,8 liter. Om van elke dag een feestje te maken.

Onze missie is altijd geweest om zoveel mogelijk mensen een glimlach te bezorgen. Tot nu toe is dit al een buitengewone reis geworden. Laten we samen de wereld vullen met geluk, straat per straat!

Kom hier meer te weten over Ola.

Schaaltje met 3 bollen vanille ijs en doos vannilleijs
packshot Twister ijs
cornetto calippo, raket, Twister