Kikkoman

Seasoning your life, dat is waar Kikkoman al 300 jaar voor staat. Wij van Products and Brands Group brengen met veel plezier ook Colruyt Group Academy op smaak met Kikkoman, een authentiek product uit ons aanbod smaakmakers.

Mechelse merkenbouwer voor de Benelux

Bij Products and Brands Group hebben we kennis en ervaring binnen verschillende voedingscategorieën. Voor elke categorie schuiven wij een duidelijke visie naar voor: van verkoop en distributie tot marketing. Met de categorie smaakmakers – we verdelen naast Kikkoman ook Tabasco, Maille en Ponti – willen we de meest betaalbare, kwalitatieve en toegankelijke luxe tot bij de consument brengen.

Kikkoman: 300 jaar traditie

De geschiedenis van Kikkoman gaat terug tot in de 17e eeuw, toen de voorouders van de familie Mogi in het Japanse Noda een donkerbruine aromatische saus maakten van soja, tarwe, water en zout. Dankzij het unieke, maandenlange fermentatieproces geven deze 4 ingrediënten een rijke smaak aan elk gerecht.

Een traditie van 300 jaar dus maar niet bang voor innovaties. Er zijn variaties op de klassieke sojasaus met minder zout of gezoet maar ook andere kwaliteitsvolle Aziatische smaakmakers worden toegevoegd aan het aanbod. Leuk weetje: Kikkoman is officiële leverancier van het Japanse keizerlijke hof!

Meer weten? Check de website van Kikkoman of de website van Products and Brands Group.
En smakelijk!