KeyPharm

Waarom wij overtuigend partner zijn van Colruyt Group Academy? Omdat we net als hen mensen willen inspireren om gezonder te leven en meer biologische en natuurlijke producten te consumeren. Want wie kiest voor onze natuurlijke gezondheids- en welzijnsproducten, kiest voor gezondheid én milieu.

Gezondheids- en welzijnsproducten, rechtstreeks uit de natuur

KeyPharm ontwikkelt natuurlijke, efficiënte, veilige en kwalitatief hoogstaande gezondheids- en verzorgingsproducten onder de merknamen Physalis® en Biotona®.

Wij zijn ervan overtuigd dat in de natuur de “Key” ligt tot een evenwichtig en kwalitatief leven. De missie van Keypharm bestaat er dan ook in om het welzijn van de consument te verbeteren met natuurlijke, – indien mogelijk – biologische, efficiënte , wetenschappelijk onderbouwde voedingssuppletie, aromatherapie en superfoods.

Onze waarden

Doeltreffendheid

We zien het als onze grootste verantwoordelijkheid tegenover de consument om de beloftes, de “claims” op onze producten, waar te maken. Een doorgedreven wetenschappelijke onderbouwing en continue innovatie staan hiervoor borg. 

Natuurlijk & clean label

Voor de ontwikkeling van onze producten kiezen wij uitsluitend voor natuurlijke – veelal biologisch, vegan, MSC, Rainforest Alliance of FOS gecertificeerde – grondstoffen. Wij streven er dan ook naar dat onze producten de volgende labels dragen: EU-bio, Ecogarantie, Cosmebio, COSMOS, Vegan Trademark.

Kwaliteit & transparantie

Ons geloof in kwaliteit en veiligheid blijkt uit onze IFS & ISO 22000 voedselveiligheid certificaten en uit de vele analyses die we laten uitvoeren bij onafhankelijke laboratoria.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijke pijler in ons beleid. Een minimale belasting van mens en milieu staat voorop. De aandacht voor duurzaamheid is niet alleen terug te vinden in de producten, maar ook in de bedrijfsvoering. Zo investeren we als bedrijf in het zo klein mogelijk te houden van onze ecologische voetafdruk. KeyPharm is dan ook een CO2 neutraal bedrijf.  Zo is  KeyPharm sinds juli 2023 een B Corp. Elke dag zetten we ons in om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van verantwoordelijke werkmethoden, zowel op sociaal, ethisch als ecologisch vlak. We investeren in het welzijn van mensen en de maatschappij, nemen verantwoordelijkheid voor het milieu en streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Benieuwd naar meer?

Laat je inspireren door de producten van Physalis.

Ontdek meer over de producten van Biotona.