Essity

Essity en Colruyt Group Academy werken al enkele jaren samen, onder meer door kwaliteitsproducten te gebruiken in diverse workshops. Of het nu gaat om een recreatief of een educatief evenement, via de activiteiten van Colruyt Group Academy kunnen consumenten onze producten beter leren kennen.

Essity ontwikkelt, produceert en verkoopt diverse persoonlijke verzorgingsproducten, tissueproducten en professionele hygiëne onder de merken Okay, Tempo, Edet, Demak’up,  Lotus, Nana en TENA. We zetten ons in voor het welzijn van de consument door hen producten en diensten aan te bieden die het dagelijks leven verbeteren.

Verpakkingen Okay huishoudrollen kind handen vol verf

OKAY, je partner in je dagelijks leven

Niets fijner dan je huis schoonmaken totdat elk oppervlak blinkt, maar nog beter is het als je dit voor elkaar hebt gekregen zonder je in het zweet te werken. Je leest het goed: je huis opruimen en schoonmaken hoeft geen enorme klus te zijn als je het slim aanpakt. Het volledig assortiment keukenpapier van Okay speelt dan ook al snel een onmisbare rol in het huishouden.

Verpakkingen Danke huishoudrollen lente landschap

DANKE, je kleine bijdrage voor de natuur

Alle Danke-producten zijn gemaakt van 100% gerecycleerd papier, zijn aangenaam zacht en beschermen de natuurlijke hulpbronnen van de wereld omdat de papiervezels worden gerecycled. Of het nu gaat om toiletpapier of keukenpapier, met Danke-producten ondersteun je het milieu met een kleine bijdrage.

Verpakking Lotus Baby babywatten

LOTUS Baby, respecteert de huid van je baby

De huid van je baby wordt perfect gerespecteerd: de Lotus Baby watten zijn zacht, dermatologisch getest en gemaakt van 100% natuurlijke katoenvezels. Dankzij de grote souplesse en de 3D-structuur van Lotus Baby kan je de huid van je baby effectief reinigen. Ze zijn ook zeer resistent en ze pluizen niet, voor een onberispelijke netheid.

Lees hier meer over Essity Belgium